Categorieën
Fashion Inspiratie

9 leukste tassen onder de €50

Het is je beste vriend, je neemt hem overal mee naartoe voor elk klein wissewasje en hij zegt veel over je, die tas. Dus het is wel belangrijk dat hij een beetje uitstraling heeft. We dromen van dure modellen, maar die zijn voor de meesten onbereikbaar. Daarom zochten we de leukste tassen onder de €50,- bij elkaar.

tas2

 

Bruine shopper, Pull and Bear, €37,13
Make-up tasje met kattenoortjes, Asos, €14,29
Zwarte clutch, Asos, €21,43
Zwarte clutch met kwastjes, Pieces, €31,43

We hebben het gewoon nódig
De hele dag zeulen we van alles mee. Want elke dag hebben we heel veel nodig. Standaard zit er in een vrouwentas sowieso iets voor op je lippen, of dat nou een lipgloss is of een stickje, het moet mee. Ook nagellak -stel je voor dat het afbladdert-, een beetje poeder -om de glimplekjes te matteren-, een geurtje -hé je weet nooit wie je tegen het lijf loopt-, mascara en in sommige gevallen zit er ook een borstel in de tas. En dat is alleen nog maar make-up. Je telefoon laat je natuurlijk niet in je kontzak zitten, want dan kan iemand het veel te makkelijk meepikken. In de handtas ermee. Portemonnee? Hups er ook bij. En je huissleutels natuurlijk, want anders kom je je huis niet in.

tas1

Vierkante rugtas, Asos, €50,00
Echt leren rugtas, Asos, €40,00
Shopper, Nelly, €32,95
Handtas met metaal detail, NLY Accesseries, €44,95
Handtas, NLY Accesseries, €44,95

Duurzaam
Een goede tas is ook nog eens duurzaam. Want hoewel we nooit genoeg tassen hebben (only Nobody has enough), en we maar al te graag de trends volgen, doen we een behoorlijke tijd met onze leren, plastic of stoffen pakezel. En omdat we hem altijd bij ons hebben, bespaart het een hoop productiekosten van plastic supermarkt tasjes. Want ook je boodschappen kun je erin laden. Duurzaamheid alom dus.

Q: Welke tas vind jij de mooiste?

2 reacties op “9 leukste tassen onder de €50”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.