Categorieën
Fashion

5 kledingstukken/schoenen waarin we mannen liever niet zien

Wij vrouwen kunnen er wat van, maar ook de mannelijke helft van de bevolking is zéker niet onschuldig. Waar ik het over heb? Modeflaters, dikke vette modeflaters! Waar wij ons beter niet in het openbaar kunnen vertonen met Crocs, een witte legging of een jas met de vorm van een vuilniszak zijn er definitel voor heren ook een aantal no-go’s, waarvan ik er met gemak 5 kan opnoemen!

Witte sportsokken
Wat jullie in je vrije tijd aan je voeten trekken moeten jullie vooral lekker helemaal zelf weten, maar zorg in ieder geval dat die foute witte badstof sportsokken in godsnaam achter gesloten deuren blijven. Natúúrlijk zijn ze lekker warm en natúúrlijk denken jullie dat het prima kan in combinatie met die hippe sandalen of gympen, maar neem nou maar van mij aan dat dit zo’n beetje het ergste is dat je een vrouw kunt aandoen. Bij voorbaat dank.

Uggs
Vrouwen met Uggs: prima, mannen met Uggs: ten strengste verboden! Als je in de achtertuin sneeuw gaat schuiven en even snel de Uggs van je vriendin aantrekt, prima, maar doe het jezelf en de rest van de wereld in godsnaam niet aan ermee de straat op te gaan.

Te hoge spijkerbroek met te korte pijpen
Eigenlijk mag ik hopen dat ze uitgestorven zijn maar mochten er nog overlevende spijkerbroeken tot aan de oksels met hoog-water-in-de-polder pijpen bestaan: heel gauw weg ermee. Of je nou Brad Pitt heet of niet, hier komt geen enkele vent ongeschonden mee langs de modepolitie.

Sandalen
Ze werden net al even genoemd in combinatie met DE witte sportsokken maar zonder of met sokken: ze kunnen gewoon echt niet. Een man met sandalen (het woord alleen al) is gewoon net zo a-sexy als een vrouw met…., als een vrouw met…… sandalen. Gewoon allemaal op één grote hoop die dingen en ritueel verbanden.

Beige jungle afritsbroek
Mijn god, als deze überhaupt nog bestaan eet ik m’n schoen op. Als je slangen gaat spotten in de binnenlanden van Afrika is het nog tot daar aan toe, maar een doodnormale zomerse dag in Nederland is gewoon echt geen excuus om je in een beige afritsbroek met zakken aan de zijkant te vertonen.

Q: Wat vind jij nou echt absolute kleding en schoenen no go’s voor mannen?

43 reacties op “5 kledingstukken/schoenen waarin we mannen liever niet zien”

Hahaha, helemaal mee eens! Ik ken een jongen die binnenshuis altijd witte sokken in teenslippers draagt. Het ziet er niet uit (en het zit ook helemaal niet lekker toch?!) maar zijn vriendin zegt dat hij het beter met sokken kan dragen. Zonder sokken vind zij nog erger…
Ik weet niet hoor, er zijn ook pantoffels voor mannen. Of schoenen die je alleen binnen draagt…

je vergeet de slip of de speedo! (dries roelvank juk!)

Sokken intereseren mij geen reet. van mijn part draagt ie knalroze. Alleen sokken in sandalen is echt geen porum.

Birckenstocks vind ik ook geen gezicht bij mannen.

Korte broeken die tot half op de bovenbeen vallen.

witte sokken gewoon in huis dragen vind ik op zich nog niet zo erg! Maar de rest vind ik ook eigenlijk niet kunnen. Maar mijn aardrijkskunde leraar draagt ELKE dag een af rits broek en een van de aller liefste persoon die ik ken!

Ik wil niet vervelend zijn hoor, maareh… Uggs zijn oorspronkelijk mannenschoenen…
Wie heeft eigenlijk bedacht dat vrouwen die aan kunnen? Bij vrouwen is het ook geen porem.

Met alles ben ik eens. Laatst zag ik in een restaurant een vrouw met bruine Uggs. Toen zag ik dat haar man ook dezelfde bruine Uggs aan had en toen zag ik ook nog eens dat hun dochtertje van 4 jaar ofzo ook bruine Uggs aan had. Het zag er wel heel schattig uit bij elkaar moet ik zeggen.

Witte sokken vind ik zelf eigenlijk nog niet zo erg, maar met sandalen vind ik het ook niet echt een goede combinatie. Wat ik zelf ook niet mooi vind zijn de broeken die gewoon onderaan de kont hangen. Ik snap ook niet echt hoe ze daarmee normaal kunnen lopen haha.

de sandalen in sokken : blijft gewoon de ergste ! haha dat mag gewoon niet :’)
en de uggs bij de mannen kan ook gewoon niet,sowieso vind ik uggs echt vreselijk en dan al helemaal bij mannen !
xoxo

Ik zie ook regelmatig vrouwen met sokken in sandalen lopen. Mag dat dan wel?
En Uggs zijn oorspronkelijk juist mannenschoenen… Wat niet wegneemt dat ze spuuglelijk zijn, ook bij vrouwen…

Vrouwen met Uggs: prima, mannen met Uggs: ten strengste verboden!
Hoe kom je aan dat waanidee? Uggs zijn juist oorspronkelijk mannenschoenen. Het is juist gek dat vrouwen die dragen, want ze zien er niet uit. Dat laatste geldt trouwens ook voor Birckenstocks. Ziet er ook niet uit.

En sokken in sandalen? Dat is wel erg stereotiep. Ik heb er wel eens op gelet, maar als het erop aan komt zie ik net zo vaak vrouwen met sokken in sandalen als mannen. Het hele artikel is trouwens erg generaliserend. Alsof alle mannen met witte sokken in sandalen onder een hoogwaterbroek lopen. Pfff.

Breek me de bek niet open welke modeflaters je doorgaans bij vrouwen ziet. Uggs, Birckenstocks, teenslippers, spijkerbroeken met scheuren erin, glitterkleding, zilverkleurige en goudkleurige schoenen, en zo kan ik nog wel even doorgaan. En dan vinden ze nog dat ze modieus zijn ook. Ik vind het allemaal geen gezicht. Mannen met witte sokken in van die lompe sandalen ook niet trouwens. Het wordt hoog tijd dat mannen zich ook wat eleganter gaan kleden.

Wat ik trouwens nog mis in het lijstje zijn van die broeken die sommige mannen onder hun kont dragen. Ziet er niet uit, man! En hoe kan je in vredesnaam nog normaal lopen met een broek die zowat op je knieën hangt? Het ziet er belachelijk uit. En iemands onderbroek hoef ik al helemaal niet te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.