Categorieën
Columns

A sweet goodbye

Hoewel dit artikel, gezien de titel, een column over de band Krezip (hun afscheidsnummer heet ‘Sweet Goodbyes’) en alle nostalgische muziek van vroeger zou kunnen gaan, is het niet voor niets dat er geen ‘column’ in de titel staat. FemmeMagazine’s Hester doet vandaag helaas een andere mededeling…

Herinneren jullie je dit artikel nog? Op 28 juni 2013 kwam mijn eerste artikel hier online. Ik werd ontvangen met leuke reacties en een week later stond mijn eerste column, over de zomervakantie (!!) online. Hierop volgden er, exclusief deze, nog 28. In dat ruime halve jaar ben niet alleen ik veranderd, ook BySjanty ging van een beautyblog naar wat het nu is – FemmeMagazine. Ik heb heel erg veel plezier beleefd aan het schrijven van columns, wat toch weer eens wat anders is dan de artikelen die ik voor mijn eigen blog schrijf, ‘achter de schermen’ gedeelte bij een andere blog die ik al tijden vanaf de buitenkant bekeek, de meeting met de redactieleden en natuurlijk al jullie leuke reacties die ik heb mogen ontvangen.

Maar ik schrijf dit artikel, deze korte ‘recap’, natuurlijk niet voor niets. Helaas is het voor mij na deze leuke periode om verschillende redenen toch tijd om afscheid te nemen. Dat had ik natuurlijk gewoon kunnen doen, maar ik vond het toch wel zo netjes niet zomaar uit beeld te verdwijnen – al weet ik natuurlijk niet of jullie me wel gaan missen, maar dat hoop ik dan maar (of eigenlijk juist niet). Ik hoop dat jullie mijn columns met plezier hebben gelezen en ik jullie misschien zelfs wel geïnspireerd heb om ook eens een ander soort artikel te schrijven (columns zijn immers niet zo rijk vertegenwoordigd op blogs/internet – they should be!). Helemaal van het internet zal ik zeker niet verdwijnen; jullie kunnen nog dagelijks een update van me lezen op mijn eigen, persoonlijke blog of mijn Twitter of Instagram, als dat meer jouw ding is.

Voor nu wil ik jullie (en de rest van de behind the scenes meiden natuurlijk) in elk geval heel erg bedanken en ik wens jullie nog heel veel plezier met het lezen van de rest van FemmeMagazine!

XOXO, Hester

PS: Vanmiddag staat er – on a ‘happier’ note – nog wel een winactie online, so stay tuned!

(Bron beeld: Tumblr)

4 reacties op “A sweet goodbye”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.