Categorieën
Beauty Make-up

Zoeva Pure Glam Pigments

Het laatste onderdeel uit de Zoeva-doos: de Pure Glam Pigments. Kijk mee!

De Pure Glam Pigments zijn ook een nieuw item in de Zoeva webshop. Deze Pure Glam Pigments zijn losse minerale oogschaduwpoeders met een hele hoge kleurintensiteit die je ogen lekker laten knallen! De Pure Glam Pigments-collectie bevat hele diverse glamorous kleurtjes met een zijdezachte textuur.

De pigments zijn verkrijgbaar in 22 kleuren die allemaal een leuke speelse naam hebben meegekregen. De kleurtjes die ik heb geprobeerd zijn de zachtroze Love Story, de turquoise Mauritius en de zwarte Expensive Black.

Voordat ik verder ga moet ik je even vertellen dat ik met de Expensive Black sinds vorige week een beetje een haat-liefde verhouding heb. Ik wilde het potje van deze zwarte oogschaduwpoeder openmaken en dacht nog: oh jee als ie nu maar niet openschiet, want…. Nou, je raadt het misschien al… Behalve het bescherm-plasticje vloog het hele dekseltje van het potje en vloog zo hup, uit mijn handen! Echt, zwart en glitters all over the place! Ik bleef een paar seconden verstijfd zitten, want én het potje was zo goed als leeg én de hele vloer en ikzelf waren pikzwart! Gelukkig is de schade minimaal gebleken en heb ik ook nog wat van de oogschaduw op kunnen vangen. Je kunt nu misschien begrijpen dat ‘Expensive Black’ en ik sindsdien een beetje een moeilijke verstandhouding hebben en waarom er op de foto nog meer heel weinig in het potje zit.

Als je het doosje opent zie je een klein, schattig rond potje tevoorschijn komen dat 1,1 gram bevat. Het potje zelf is niet zo heel veel bijzonders; bovenop staat het de merknaam ‘Zoeva’ en verder zie je doordat het doorzichtig is natuurlijk voornamelijk de kleur van de poeder. Qua vorm en grootte lijken de potjes overigens wel wat op de Gosh pigments. Als je het dekseltje van het potje afschroeft zit er een beschermend plasticje op de doseergaatjes dat je eraf moet halen als je de poeder wil gaan gebruiken. Het is handig dit plasticje er na gebruik weer terug op te doen, anders zwerft de poeder op een gegeven moment overal door en buiten het potje.

Van de zwarte was in het potje zelf niet veel meer te zien……

Dat de oogschaduwpoeders enorm gepigmenteerd zijn is overduidelijk als je er met 1 vinger doorgaat, niet normaal! De pigments zijn natuurlijk poederig, maar hebben aan de andere kant ook een vrij vaste samenstelling. De lichtroze Love Story heeft een soort gouden glans/glitter over zich, wauw!

Nogmaals, van de zwarte is niet zo heel veel meer over dan wat korrelige, brokkelige restjes. Ik kan hem dus niet helemaal goed beoordelen, wat een beetje jammer is. Dat hij behoorlijk intens zwart was en behoorlijk wat glitters bevatte hebben we gezien, want het was nergens meer vanaf te krijgen! Overigens heeft deze zwarte niet echt een duidelijke glans over zich, zoals de blauwe en roze hebben.

Op onderstaande foto zie je een ooglook gemaakt met Love Story en Mauritius. De Mauritius lijkt op je oog en camera meer een combinatie van blauw en groen, maar dat komt misschien ook omdat het een beetje gemixt is met de roze. Als je de oogschaduwpoeder(s) op je ogen gaat aanbrengen is het aan te raden een beetje van de poeder op de rug van je hand aan te brengen en daar je kwast in te dopen. Er komt heel snel heel veel poeder en kleur op je kwast en kun je beter iets minder nemen en meerdere keren aanbrengen dan dat je van die brokken en ophopingen poeder op je ogen krijgt. Deze oogschaduwpoeders zijn overigens niet heel geschikt om te blenden, want dan veeg je alles meteen van je ogen af. Verder brengen ze poeders dus makkelijk aan en knallen de kleuren echt van je ogen! Eventueel kun je de poeders ook met een ietwat vochtige kwast op je ogen aanbrengen, zodat de kleuren nóg wat intenser worden.

Mocht je Zoeva Pure Glam Pigmens gaan aanschaffen… Kijk uit met het openen van de potjes!

De Zoeva Pure Glam Pigments zijn voor € 3,80 (exclusief verzendkosten) per stuk te verkrijgen via www.zoeva.de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.