Categorieën
Beauty Make-up

Zoeva Pure Glam Pigments

Wereldberoemd zijn ze, de palettes en kwasten van Zoeva maar laten we de rest van het assortiment van dit prachtige merk vooral niet tekort doen, want er is nog véél meer moois! Vóór ik Zoeva in mijn shop ging verkopen had ik al uitgebreid kennisgemaakt met een aantal Pure Glam Pigments en nu, nu ben ik omringt door juweeltjes van losse oogschaduws, kijk maar mee!

Net als de hele Zoeva huisstijl hebben ook de Pure Glam Pigments onlangs een flinke make-over gehad en oeh, wat zijn ze mooi geworden! De zwart met witte doosjes zijn van een heel mooi glad materiaal en bovenop is de naam van het bewuste pigment afgedrukt, wat overigens heel handig is want zo hoef je niet heel lang te zoeken in je stash. Ja, daar is over nagedacht!

De losse pigmenten komen in mooi vormgegeven, ronde doosjes van 1,1 gram met een stevige schroefdop en negen kleine doseergaatjes. De potjes zijn gevuld met werkelijk prach-ti-ge losse, minerale oogschaduwpoeders die zachter dan zacht, supergepigmenteerd en heel intens van kleur zijn.

De oogschaduws zijn allemaal 100% mineraal en vrij van talk, parfum en parabenen, wat ik zelf toch altijd wel een heel fijn idee vind. Losse oogschaduwpoeders zijn misschien niet het meest handig in gebruik maar wauw wauw wauw, wat geven ze toch een schitterende kleuren. De 14 pigmenten die ik hieronder voor je geswatched heb zijn stuk voor stuk prachtig van kleur en hebben verschillende finishes: sommigen zijn mat, sommigen glanzend en sommigen glanzend en shimmery. Oh yes, I lóve de Zoeva Pure Glam Pigments!

De Zoeva Pure Glam Pigments zijn voor € 3,80 per stuk verkrijgbaar bij The Make Up Spot.

Q: Heb jij de Zoeva Pure Glam Pigments al eens gebruikt? Welk van de 14 kleurtjes die ik je vandaag heb laten zien is/zijn jouw favoriet(en)?

39 reacties op “Zoeva Pure Glam Pigments”

Aaah wat zijn die gepigmenteerd! Prachtig! Zen is ook een mooie kleur met al die glitters, en Buddhaful, Sea Spray, Wisteria, Distilled Grapes en de laatste twee highlighters… ah wauw.
’t Is trouwens wel ‘omringd’ in ‘… nu ben ik omringt door juweeltjes van losse oogschaduws’.

Waw, die zijn echt prachtig!
Ik werk zelf niet zo graag met pigmenten, maar ik denk dat ik bij Zoeva wel een uitzondering zou maken. Leuke kleurtjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.