Categorieën
Beauty Make-up

Zoeva Graphic Eyes Liner

Het volgende onderdeel uit het Zoeva pakket: de Graphic Eyes Liner!

Ook nieuw in het Zoeva assortiment is deze Graphic Eyes Liner. Dit oogpotlood is volgens Zoeva ideaal voor het creëren van expressieve en mooi fijn aangezette ogen en dat is wat we willen! De Graphic Eyes Liner heeft een zachte, gel-achtige textuur en zou daardoor als het ware over je oogleden heenglijden. Een unieke samenstelling zorgt ervoor dat het potlood lang blijft zitten en ook is hij waterproof. Kijk, dat is fijn! Natuurlijke antioxidante ingrediënten zoals Vitamine E, jojobaolie en jawel… katoenzaadolie zorgen dat het gebied rondom je ogen beschermt wordt en gehydrateerd blijft.

De Graphis Eyes Liner komt ook in een zwart-wit langwerpig zwart doosje en is daar op een of andere manier nogal lastig uit te krijgen. Dit komt waarschijnlijk doordat het doosje van binnen in twee helften gescheiden is en het potlood daar een soort in vast blijft hangen als je hem eruit wilt halen, maar ach… dat doosje doen we gewoon weg! Ik kreeg de Graphic Eyes Liner in een intens zwarte matte kleur met de (bekend voorkomende!) naam NYX. Overigens leuk dat de potloden namen hebben!

Naast zwart is de Graphic Eyes Liner er ook in onder andere groen, koper, bruin en paars. Aan de buitenkant ziet het potlood er zo’n beetje uit als alle kohlpotloden, verder niet veel bijzonders. Als je de dop er afhaalt zie je een niet al te grote punt die lekker zacht aanvoelt als je hem op je huid gebruikt. Het potlood voelt inderdaad een beetje vettig aan, maar ook weer niet tè.

Het potlood geeft enorm veel kleur af en die is ook echt zwart. Yeah! Als je het potlood in je waterlijn aanbrengt krijg je meteen een duidelijke zwarte lijn die prima blijft zitten. Ook onder je ooglid werkt het potlood heel fijn en is ook heel makkelijk uit te vegen met bijvoorbeeld een smudge-kwastje. Omdat het potlood waterproof is, is hij alleen niet heel makkelijk te verwijderen en heb ik daar even wat meer moeite voor moeten doen, maar ach daar moeten we dan weer niet over gaan klagen!
Hieronder zie je een swatch van het potlood:

Het is echt een heel fijn potlood van prima kwaliteit en ik schat zo in dat ik deze veel zal gaan gebruiken!

De Zoeva Graphic Eyes Liner is voor € 4,20 (exclusief verzendkosten) te bestellen op www.zoeva.de

Één reactie op “Zoeva Graphic Eyes Liner”

Ik twijfel nog altijd om deze te bestellen.. Is het eigenlijk bedoeld om een soort lijntje net boven de wimperlijn te tekenen of echt om een heel ooglid mee te vullen in 1 kleur dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.