Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Yves Rocher Zéro Défaut tegen pigmentvlekken

De zon maakt meer kapot dan je lief is en dat is zonde. Met een beetje pech zie je dat meteen terug in je huid. Niet alleen met rimpels, maar ook lelijke donkere pigmentvlekken ontstaan bij steeds meer mensen op een steeds jongere leeftijd. Yves Rocher heeft een hele lijn speciaal tegen pigmentvlekken: Zéro Défaut.

zero2

Zonneschade
Elke keer als je zonder zonnebescherming de buitenlucht trotseert beschadigt de huid. Ook in de winter. Slechts een enkeling neemt dit serieus. Eigenlijk zou iedereen dit serieus moeten nemen. Met het steeds dunner worden van de dampkring en een uitbreiding van zonaanbidders neemt huidbeschadiging alleen maar toe en hiermee ook de hoeveelheid mensen die last heeft van pigmentvlekken.

Pigmentatie
Ook bij steeds meer jongeren hoopt pigment zich op in de huid. Voornamelijk in het gezicht. Met verschillende technieken en crèmes is dit te verhelpen. Maar met een beetje extra pech heb je last van hormonale pigmentvlekken en die raak je helaas nooit helemaal kwijt. Die zitten namelijk te diep. Maar je kunt ze wel verminderen met de juiste middelen.

Zéro Défaut
Yves Rochet lanceerde begint november Zéro Défaut tegen pigmentvlekken. November lijkt een raar moment, omdat vanaf dan de zon steeds minder zal schijnen. En juist hierom is november de perfecte timing. Omdat de zon minder schijnt krijgt de huid de kans om te herstellen. Met zonnig weer krijgt de huid daar de tijd niet voor.

zero1

Zéro Défaut van Yves Rocher is een combinatie van de natuurlijke ingrediënten zoethout en witte lupine om pigmentvlekken tegen te gaan en te verhelpen. Zoethout reguleert de aanmaak van melanine (het pigment in de huid) in de diepere huidlagen, witte lupine stimuleert de verwijdering van huidcellen met een te hoge pigmentatiewaarde en stimuleert ook de aanmaak van nieuwe cellen. De lijn bestaat uit een serum, een fluide en een spot corrector.

Egaliserend serum
zero333
’s ochtends en ’s avonds breng je een hoeveelheid van één pompje serum aan op je gezicht na het reinigen van de huid. Het bevat een hoge concentratie aan werkzame stoffen en zorgt ervoor dat de huid vrijwel direct al verlichting vertoont.

Beschermende Fluide
zero4
Je gebruikt het na het aanbrengen van het serum. Eén pompje is genoeg. Er kan in eerste instantie een witte waas over de huid ontstaan, maar omdat het zo snel intrekt is dat zo weer weg. De aanwezige factor 30 gaat het ontstaan van nieuwe pigmentvlekken tegen en het maakt de huid direct lichter.

Doeltreffende spot corrector
zero5
De twee voorgaande producten kun je op het hele gezicht aanbrengen om het hele gezicht te verzorgen. Met deze corrector kun je de pigmentvlekken extra aandacht geven en de pigmentvlekken nauwkeurig behandelen.

Van Yves Rocher weten we dat de crèmes fijn zijn voor de huid, zo ook deze. Ze hebben allemaal een frisse geur, waarmee je best geconfronteerd wil worden.

Yves Rocher Zérp Défaut Egaliserend, Perfectionerend Serum tegen Pigmentvlekken en de Beschermende Perfectionerende Verzorging tegen Pigmentvlekken kosten beiden €37,70. De Zéro Défaut Doeltreffende Corrigerende Crème tegen Pigmentvlekken is verkrijgbaar voor €28,00.

Q: Heb jij last van pigmentvlekken? En wat doe je eraan?

 

3 reacties op “Yves Rocher Zéro Défaut tegen pigmentvlekken”

Ik heb wat last van pigment vlekken en denk na het lezen van dit artikel de perfecte oplossing te hebben gevonden. Fijn dat het ook nieuwe huidcellen stimuleerd om ze weer aan te maken.
Het lijken me hele fijne producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.