Categorieën
Beauty Haar

Gastreview nieuwe Wellaflex Hairsprays – door Elise

Door Elise – Vandaag een review over de vernieuwde Wellaflex lijn van Wella, ik heb in totaal 4 producten gekregen om uitgebreid te testen. Wat zegt Wella zelf over deze nieuwe producten? ‘De nieuwe hairspraycollectie is gebaseerd op een verbeterde technologie met maar liefst 30% kleine druppels voor de meest flexibele stylingresultaten tot nu toe. De hairspray is samengesteld om je de drie eigenschappen van een natuurlijk, flexibel kapsel te geven: beweging, een long-lasting hold en zacht haar. Elke hairspray wordt samen met een bijpassende mousse gelanceerd in een modern en stijlvol jasje’. Klinkt goed!

Als eerst ga ik het hebben over de Heat Creations producten, die bedoeld zijn ‘for creative heat styles with visible body’. De hairspray en mousse heb ik in combinatie met elkaar en los gebruikt. Mijn eindconclusie? Ik vind allebei de producten erg fijn. Waarom? De haarmousse is redelijk stevig van structuur als hij net uit de bus komt en doet prima zijn werk. Als ik dit aanbreng op mijn handdoekdroge haar kan ik het vervolgens stylen als ik wil zonder dat mijn look snel ‘verloren’ gaat. De hairspray fixeert je haar prima, zonder dat je harde, crunchy stukjes krijgt. Yay!

Vervolgens de andere twee producten, van de Volume lijn. Op de foto hieronder is onderaan de 2-Days-Volume mousse te zien (die er overigens precies zo uitziet als de mousse van de Heat Creations lijn), deze belooft ‘volume full of life for up to two days’. Volgens Wella is dit een extra sterke mousse met flexactive technologie die je coupe flexibele versteviging en volume geeft, tot wel 2 dagen lang. Wie wil nou de volgende dag niet wakker worden met nog mooi volume in je haar?

Helaas helaas, het was te mooi om waar te zijn. De volgende dag had ik alleen nog volume aan precies de bovenkant van mijn hoofd, waardoor ik op een soort van Calimero leek. Aan de zijkant, waar ik veel volume wil hebben, was het helemaal weg (echter, als je je haar niet gewoon droog föhnt maar met een borstel in een ‘draaiende’ beweging dit doet krijg je wel extreem veel volume, wat de volgende dag ook nog terug te zien is maar of je dan deze haarmousse gebruikt of een andere maakt dan niet uit..) De hairspray is eigenlijk precies hetzelfde als die van de Heat Creations lijn, maar heeft een lagere holdfactor. Desalniettemin ook fijn!

Persoonlijk gaat mijn voorkeur toch uit naar de producten van de Volume lijn, de Heat Creations lijn is meer bedoeld voor dames die hun haar stylen met een krul/stijltang en dat doe ik eigenlijk zelf bijna nooit.

Alle producten kosten € 4,06, behalve de 400ml versie van de hairspray, deze kost € 5,61.

Bedankt voor je mooie review, Elise!

9 reacties op “Gastreview nieuwe Wellaflex Hairsprays – door Elise”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.