Categorieën
Beauty

Welke tint roze lipstick staat mij het beste?

Vrijdagavond ontdekte ik dat de nieuwe MAC Shop/Cook collectie al online verkrijgbaar was op de website De Bijenkorf en was ik ervan overtuigd dat ik één van de prachtige lipsticks uit deze vrolijke lijn zou gaan bestellen. Toen ik de swatches ervan ging bekijken sloeg de twijfel echter toe, want waren die kleurtjes nu echt zo bijzonder of had ik die misschien al niet in mijn lipstickmandje liggen? Ik heb de lipsticks dus maar even  even gelaten voor wat ze zijn en ben mijn huidige lipstickverzameling eens nader gaan bekijken. Hoeveel echt verschillende kleuren roze heb ik nu eigenlijk en misschien wel belangrijker: welke tint staat mij het beste?

Als ik op de algemene kleuradviezen af zou gaan moeten bij mijn donkerbruine haar vooral warme donkerroze en rode tinten het beste staan.

1. NYX Round lipstick – 504 Harmonica

Deze kleur draag ik eigenlijk zelden tot nooit omdat ik ‘m op één of andere manier toch een beetje trashy vind en een vrij hoog Oh-Oh-Cherso-Barbie gehalte heeft. Ik denk dat dat vooral komt door de glans die erover zit, maar op zich vind ik ‘m bij deze ooglook nog niet helemaal misstaan.

2. Catrice Ultimate Shine lipstick – 160 Pink Panther

Deze lipstick heb ik al heel vaak gedragen en dat komt omdat het een mooi zacht en niet al te opvallend roze kleurtje met een mooie glans is en eigenlijk overal bij kan.

03. Pupa Diva’s Rouge – 19 Glowly Pink

Hoezeer ik ook gek ben op dit soort opvallende knalBarbieroze lipsticks, vind ik ze de laatste tijd toch steeds minder flatterend bij mezelf staan en heb ik ze eigenlijk meer voor de heb van deze mooie kleurtjes dan dat ik ze draag. Stom hè?

4. Catrice Ultimate Colour lipstick – 200 More Is More

Deze gloednieuwe lipstick van Catrice geeft een mooi fuchsiaroze kleurtje met een beetje een aparte, metallic glans en springt er op zich wel lekker uit met het opvallende kleurtje.

05. Catrice Ultimate Colour lipstick – 05 Pinkadilly Circus

Deze lipstick droeg ik ook in het Sleek Oh So Special en Rose Gold artikel en kreeg daar veel positieve reacties op. Ik vind het altijd best een beetje spannend zo’n vrij opvallende kleur op mijn lippen te smeren, maar eerlijk gezegd vind ik ‘m uiteindelijk toch wel heel mooi staan. Het is een vrij donkerroze, bijna rode kleur met een redelijk matte finish.

06. Etos Colour Care lipstick – 103

Deze Colour Care lipstick in kleur 103 van Etos met een metallic donker/fuchsiaroze kleur en een beetje een paarsachtige ondertoon vind ik op zich best mooi staan bij mijn donkere haar, maar toch pak ik deze op één of andere manier niet zo heel vaak.

07. Rimmel Kate Moss Lasting Finish lipstick – 05

Deze vind ik vrij verrassend, ik pak deze kleur Kate Moss lipstick eigenlijk nooit, maar ik vind ‘m in combinatie met de groen/bruine oogschaduw toch wel heel mooi staan eigenlijk!

08. NYX Matte lipstick – MLS06 Summer Breeze

Deze lipstick heeft ook een vrij felroze kleur, maar is wat donkerder dan de 19 Glowly Pink van Pupa en vind deze persoonlijk ook iets beter staan.

Conclusie
Na het dragen van verschillende tinten roze lipstick ben ik tot het inzicht en de conclusie gekomen dat het kleuradvies bovenaan dit artikel op zich wel klopt, want ik vind de wat meer warme en donkere roze tinten bij mezelf mooier vind dan de lichtroze lipsticks, die voor mijn huids- en haarkleur gewoon niet zo heel veel doen en me teint een beetje flets maken.

 Q: Nu ben ik benieuwd, welke kleur roze vind jij mij het beste staan?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

47 reacties op “Welke tint roze lipstick staat mij het beste?”

2,4,5,6 en 7 staan je het beste. De koelere tinten doen je er heel erg bleek uitzien. Mijden die handel. Het lijkt er net op alsof je een beetje ziek bent. Ik weet het, niet lief dat ik dat zo zeg maar wel de waarheid 😉

als ik heel eerlijk ben vind ik de wat meer rood kleurtjes toch mooier bij je staan dan die echt roze kleurtjes !
bij jou revieuw van vandaag over die 3 lipsticks van dr. hauschka vond ik het tweede kleurtje bij jou echt prachtig staan !

Ik geef de voorkeur aan Pink Panther. Ik denk dat een tint die meer warm is en naar rood (misschien met een tikje oranje erin) je het beste staat. 🙂

Wat leuk om te zien al die kleuren, ik ga voor de Pupa Diva’s Rouge – 19 Glowly Pink. Op één of andere manier vind ik hem zo gaaf bij je staan, misschien omdat het iets anders is. Gorgeous!

ik vind alleen 2 leuk bij je staan, maar dat is mijn mening,
de andere zijn leuk maar omdat je ook zon heftige ooglook hebt vind ik de andere niet mooi.
het is een beetje te veel

Zeer moeilijke keuze, maar ik ga voor catrice – pink panther
Op die foto, sprongen jouw lippen er echt uit. Echt supermooi kleur!

5 6 en 7, donkerroze en roodtinten vind ik je het mooist staan. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik misschien niet helemaal eerlijk ben omdat ik lichtroze per definitie een vreselijke lipkleur vind 😛

4, 5 en 7. De lichte kleuren staan je minder mooi. Maar zelf houd ik helemaal niet van die lichte kleuren dus is mijn mening mss iets ‘gekleurd’…;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.