Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Vraag een gratis Chilly sample aan!

Advertorial  Wij beautyaddicts gebruiken dagelijks allerlei verzorgende crèmetjes en smeerseltjes voor ons gezicht, deo voor onder de oksels, shampoo, conditioner en lak voor het haar en bodylotion voor de huid, maar één deel van ons lichaam slaan we 9 van de 10 keer over: de intieme zone. Wat moet je daar dan voor verzorgend product voor gebruiken, denk je misschien? Voor de verzorging van je intieme zone is er het merk Chilly, dé specialist op het gebied van intieme hygiëne.

Chilly biedt verschillende producten voor de dagelijkse verzorging van je intieme zone waarmee je je iedere dag lekker schoon en fris kunt voelen. Zo is er de Chilly gel voor langdurige en natuurlijke frisheid (bijvoorbeeld voor je maandelijkse periode), de Chilly protect met antibacteriële werking die extra bescherming biedt in een omgeving waar meer bacteriën zijn zoals in het zwembad of op het strand, de Chilly wasemulsie voor tijdens het douchen en voor onderweg zijn er de Chilly intiemtissues, oftewel 12 handige verfrissingsdoekjes voor in je tas die je na gebruik ook nog eens gemakkelijk door het toilet kunt spoelen. Chilly is hypoallergeen, zeepvrij en gynaecologisch getest en daarmee iedere dag veilig te gebruiken.

Wil je Chilly graag eens proberen? Dat kan! Het enige dat je daarvoor moet doen is de Chilly iBox Facebook pagina liken en een zogenaamde iBox aan te maken. In deze iBox deel je jouw meest intieme geheimen met je vriendinnen, waarvan je er eerst minimaal 5 voor de iBox moet uitnodigen alvorens je een sample kunt aanvragen Wanneer je dit gedaan hebt verschijnt er een venster waarin je je gegevens kunt invullen zodat Chilly je een sample kan toesturen. Behalve het scoren van een gratis sample maak je daarnaast ook nog eens kans op een mooi lingeriesetje, doen dus! Heb je geen Facebook account? Geen nood, dan kun je de sample ook hier aanvragen!

De Chilly wasemulsie (250 ml) is voor € 4,99 en de intiemtissues (12 stuks) zijn voor € 2,89 verkrijgbaar bij de meeste Nederlandse drogisterijen zoals Kruidvat en Trekpleister.
Let op! Tot en met 11 maart krijg je bij Kruidvat bij aankoop van een Chilly wasemulsie een gratis Chilly Pocket (intiemtissues) t.w.v. € 2,89!