Categorieën
Beauty Make-up

Catrice Upper WILDside Lip Gloss Sticks

Behalve dat ik natúúrlijk de nagellakjes meenam vond ik de inhoud van het Catrice Upper WILDside display verder stiekem niet zo heel interessant. De bronzing gel was voor mij geen musthave omdat dit een product is dat ik niet heel vaak gebruik, het toilettasje zou echt nummer 283948485850 worden en crème oogschaduws zijn sowieso mijn ding niet. Bleven er nog twee items over: de Lip Gloss Sticks, die ik uit nieuwsgierigheid toch niet kon laten liggen!

Afgaande op het formaat dacht ik eigenlijk dat het lipsticks zouden zijn maar nee, ze heten toch echt Lip GLOSS Sticks. Volgens Catrice hebben deze sticks een gelachtige en vrijwel transparante structuur en geven ze een subtiele dekking met een natuurlijke glans. Er zijn twee verschillende kleurtjes: C01 Wild, Wild West-side en C02 Red Rocks!

Ik ben blij dat Catrice dit soort lipgloss sticks en niet van die standaard plakglossjes met applicator in de collectie heeft opgenomen, deze eerste zijn over het algemeen toch een stuk fijner in gebruik. Aan de buitenkant lijken de glossjes redelijk kleurrijk en opvallend maar daar zie je op je lippen (helaas) niet zoveel van terug.

Er is geen woord van gelogen dat de glossjes zacht, glanzend en transparant zijn en een medium dekking geven, want op de swatches hieronder is dat precies wat je ziet.

De kleurtjes zijn vrij waterig en het ligt een beetje aan de tint en pigmentatie van je lippen, maar het oranje- en roodbruine tintje geven aan de mijne in ieder geval niet superveel kleur. Als je het liefst een longlasting, knalkleurtje op je lippen draagt gaat zou ik deze glossjes skippen, maar voor zachte, glanzende en subtiele lippen zijn ze helemaal prima!

De Catrice Upper WILDside Lip Gloss Sticks zijn nog tot en met eind oktober voor € 3,89 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind je van de twee Lip Gloss Sticks? Heb je ze ook al gescoord of laat je ze aan je voorbij gaan?

20 reacties op “Catrice Upper WILDside Lip Gloss Sticks”

Ik heb er toevallig gister naar staan te kijken maar ze lekker laten staan, véél te oranje voor mij, zo’n kleur staat me echt niet. Het viel me overigens tegen dat ze erg op elkaar leken, als er maar 2 lipsticks in een collectie zijn zou ik er juist voor kiezen om 2 heel verschillende kleurtjes erin te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.