Categorieën
Beauty Nagels

Swatches lakjes Trind Special Edition Caring Color set

Nog altijd naarstig op zoek naar een cadeautje voor in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom voor je zusje, BFF, nichtje of moeder? Dan zou het best eens kunnen dat ik dé tip voor je heb! Het mooie nagellakmerk Trind komt speciaal voor de feestdagen namelijk met een superleuk setje nagellak die met een flinke dosis glitter, glamour & sparkles helemaal feestdagen-proof zijn!

De CC185 Icy Silver, CC186 Sparkly Pink en CC187 Classy Gold zijn deze winter in beperkte oplage alleen tezamen in het Special Edition Caring Color set te verkrijgen en is dus wel een echte musthave voor de nagellakaddicts onder ons!

CC185 Icy Silver (twee laagjes), een lakje waar ik denk ik al wel een paar soortgenoten van heb, maar deze lijkt toch een iets andere finish te hebben. Niet helemaal volledig metallic maar een soort van semi-mat, op zich wel pretty. Het is het enige lakje dat niet echt direct zichtbare glitters heeft, maar in combinatie met het semi-matte metallic zou dat misschien ook wel een beetje teveel van het goede worden.

CC186 Sparkly Pink (twee laagjes) zou ik als ik naar de kleur kijk eerder Sparkly copper met a slide of purple dan ‘pink’ willen noemen, maar het is evengoed een supergaaf lakje. Het kleurtje ervan is in ieder geval niet héél standaard en de mooie sparkle erin maakt het wat mij betreft helemaal af!

CC187 Classy Gold (twee laagjes), ja dat is precies de goede benaming als je ’t mij vraagt. Kerst en goud zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden en een nagellaksetje voor de feestdagen zonder een mooi shimmery goud kleurtje is als een kerstboom zonder piek, om maar even in de sfeer te blijven.

Het Trind Special Edition Caring Color set bevat 3 flesjes van elk 9 ml en is voor € 22,95 verkrijgbaar bij de Trind verkooppunten.

Q: En, wat vind je van de 3 lakjes uit het Trind Special Edition Caring Color setje? 

23 reacties op “Swatches lakjes Trind Special Edition Caring Color set”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.