Categorieën
Beauty Nagels

Swatches nagellakken Trind ‘Paradise Island’ collectie

Een nagellakcollectie met de zomerse naam Paradise Island, daar word ik bij voorbaat al vrolijk van. Trind is kennelijk ook he-le-maal klaar met de winter (join the club!) heeft zich voor haar nieuwste limited edition collectie laten inspireren door een zonovergoten tropisch eiland compleet met palmbomen, hagelwitte stranden en strakblauwe luchten. Laat me je meenemen naar Paradise Island!

De lakjes van de Paradise Island collectie zijn lekker kleurrijk, vrolijk en gevarieerd. Met twee pasteltinten (Blue Lagoon en Minty Mojito) en twee knallende kleuren (Purple Sunset en Tropical Blue) kom je de komende lente en zomer wel door, I guess!

In een collectie geïnspireerd op een tropisch eiland mag een helderblauw lakje als deze CC188 Blue Lagoon (drie laagjes) natuurlijk zeker niet ontbreken! Trind heeft Blue Lagoon niet alleen een prachtig blauwe kleur, maar ook een mooie hoeveelheid lichtblauwe glittertjes gegeven en is daarmee echt een summer beauty! Het heeft echter een kléin minpuntje: om je nagels echt 100% te bedekken heeft dit lakje wel drie laagjes nodig.

Oh yeah, het is weer tijd voor Minty Mojito’s (twee laagjes)! Zodra de eerste zonnestralen zich voorzichtig laten zien en de temperatuur gestaag omhoog kruipt ga ik spontaan mijn stash ondersteboven keren op zoek naar mintkleurige lakjes, maar dat is nu niet nodig want in deze van Trind heb ik al een hele mooie gevonden! 

Purple Sunset (twee laagjes) is misschien niet onwijs bijzonder, maar persoonlijk vind ik dat niet zo heel erg want ik word mooie creamy paarse lakjes niet heel gauw zat.

Tropical Blue (twee laagjes) is een prachtig kobaltblauwe kleur met een metallic finish én ontelbaar veel zilverkleurige shimmertjes, die je zo op de foto jammer genoeg niet heel goed terugziet. Mooi lakje, maar persoonlijk vind ik het meer iets voor de donkere wintermaanden dan voor een vrolijke lente- of zomerdag.

De Trind Paradise Island nagellakken zijn voor € 9,95 per stuk verkrijgbaar bij de Trind verkooppunten.

Q: Wat vind je van deze Paradise Island lakken van Trind? Welke zou je graag aan je stash toe willen voegen?

Yeah, I like
♥ Mooie kleuren
♥ Lakken fijn
♥ Dekken over het algemeen goed
♥ Blijven een dag of twee à drie mooi zitten

Beetje jammer
:-/ Lakjes zijn met € 9,95 redelijk prijzig
:-/ Blue Lagoon heeft drie laagjes nodig
:-/ Tropical Blue vind ik persoonlijk niet echt een voorjaars/zomerlakje

24 reacties op “Swatches nagellakken Trind ‘Paradise Island’ collectie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.