Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

The Body Shop Body Mist – Coconut en Strawberry

The Body Shop is the place to be deze zomer met alle superfijne nieuwe producten die ze de afgelopen tijd hebben gelanceerd en één daarvan is een reeks heerlijke Body Mists. Een Body Mist is een lekkere, frisse en niet al te zware spray waarmee je jezelf van top tot teen van een lekker geurtje kunt voorzien en is ideaal om je lekker even op te frissen op een warme, zomerse dag. Nu hebben we in Nederland voorlopig wel even voldoende verfrissing gehad de afgelopen weken, maar gelukkig is het gebruik van een Body Mist niet afhankelijk van het weer!

The Body Shop introduceert haar Body Mist als een frisse, niet vette bodyspray die je lekker kunt opsprayen na een bad of douche. Er zijn acht verschillende geuren die me eigenlijk allemaal even lekker lijken: Shea, Mango, Moringa, Grapefruit, Vanilla, Satsuma, Coconut en Strawberry. Van The Body Shop heb ik twee heerlijke varianten mogen ontvangen: Coconut en Strawberry.

De Body Mists komen in mooie, glazen flesjes van 100 ml die je aanbrengt door middel van een spray. De Coconut Body Mist geeft je lichaam de exotische geur van kokos en Strawberry doet je ruiken naar zoete aardbeitjes, mmmm!

De Body Mists zijn behalve los ook ideaal te gebruiken in combinatie met andere producten uit dezelfde lijn. Door bijvoorbeeld eerst onder de douche te springen met de Coconut douchegel, je daarna in te smeren met de Coconut bodybutter en als laatste een beetje van de Coconut Body Mist te sprayen bouwt je de geur steeds in laagjes op en blijft deze gedurende de dag langer hangen. Ik heb dit gisteren eens uitgeprobeerd door de Coconut douchegel, bodybutter en Body Mist na elkaar te gebruiken en écht, ik heb de hele dag van de heerlijke geur van kokos kunnen genieten, za-lig!

De Body Mists zijn voor € 9,00 per stuk verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop en online via de webshop.

Q: Gebruik je zelf wel eens een body mist? En welke van de acht Body Mist geuren van The Body Shop lijkt jou het meest lekker?

21 reacties op “The Body Shop Body Mist – Coconut en Strawberry”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.