Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Tegen een vermoeide huid: Oriflame True Perfection

Stress, slaapgebrek… wij? Ja echt wel! En dat zie je direct aan de huid. Oriflame True Perfection belooft te helpen tegen deze tekenen door gebruik te maken van de Perzische zijdeboomextract.

otp1

Geef maar toe, ook jij hebt ermee te maken: stress -al dan niet onbewust; slaapgebrek -er zitten gewoon te weinig uren in een dag; luchtvervuiling -er komt toch een moment dat je de buitenlucht in moet; of een onevenwichtig voedingspatroon -je doet zo je best. En dan kun je het ontkennen en camoufleren wat je wilt, de huid weerspiegelt dit. Het kan hierdoor namelijk vermoeid, dof en droog worden en de huidteint kan ongelijkmatig worden. Als we een dag niet met het aantal uren kunnen verlengen en de buitenlucht niet met een vingerknip kunnen reinigen, dan moeten we hier toch een andere oplossing voor verzinnen.

Hoe werkt het en wat zit erin?
De Oriflame True Perfection lijn denkt deze “lasten” te kunnen verhelpen. In deze lijn is de Perzische zijdeboomextract verwerkt dat extreem rijk is aan aminozuren en vrije radicalen. Deze extracten kunnen vrije radicalen, die vanuit de buitenlucht de huid kunnen beschadigen, neutraliseren. Het extract egaliseert de huidteint en de structuur van de huid wordt op den duur gladder. True Perfection vermindert ook wallen en voedt de droge huid. Aan de lijn is ook nog een ingrediënt toegevoegd dat InstandGlow Complex wordt genoemd. Dat complex houdt simpel gezegd in dat lichtreflecterende micropareltjes ervoor zorgen dat licht over de huid wordt verspreid waardoor de huid gaat stralen en er direct gezonder uitziet.

De lijn
Oriflame True Perfection bestaat uit vier producten: Perfecting Day Moisturiser, Refreshing Eye Illuminator, Miracle Perfecting Serum en Renewing Night Care waarvan we de twee laatst genoemde producten testten.

otp6
Miracle Perfecting Serum voelt verfrissend aan en wordt snel door de huid opgenomen. Je brengt het ’s morgens onder je dagcrème aan of ’s avonds onder de nachtcrème. Serums zorgen ervoor dat de dag- en/of nachtcrème beter wordt opgenomen en het biedt extra verzorging.

otp4
De hoeveelheid van één keer pompen is genoeg.

otp2

otp5
Renewing Night Care is een rijke crème die fijn en geleidelijk uitsmeert en goed hydrateert. De crème wordt snel opgenomen door de huid, want vijf minuutjes na het aanbrengen kun je al onder de wol kruipen, zonder er bang voor te hoeven zijn dat je hoofdkussen alle crème inpikt. Tijdens je nachtrust stimuleert deze crème de celvernieuwing.

otp3

 

Q: Wat doe jij tegen een vermoeide huid?

4 reacties op “Tegen een vermoeide huid: Oriflame True Perfection”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.