Categorieën
Beauty Make-up

Teeez ‘La Isla Chique’ lipstick en lipgloss

Tropical the island breeze, all of nature wild and free, this is where I long to be, la isla bonita… Can’t help, La Isla Bonita van Madonna was het eerste dat in me opkwam bij het zien van de nieuwe La Isla Chique collectie van Teeez. Midden in de winter neemt dit onwijs leuke merk ons in gedachten mee naar warme tropische regenwouden, onbewoonde eilanden en hagelwitte stranden. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar daar zeg ik zeker geen nee tegen!

Ik heb een aantal producten uit de La Isla Chique collectie ontvangen, maar ik begin vandaag met de Paradise Perfect Lip Gloss en één van de Ready To Wear Lipsticks.

Ik meen het serieus als ik zeg dat ik de afgelopen tijd weinig zulke ontzettend leuke make-up verpakkingen heb gezien, ik word er helemaal happy van! Wat dat betreft echt een dikke duim voor Teeez, dat hebben ze goed voor elkaar. Ook de lipgloss en de lipstick zelf zien er echt geweldig leuk uit, dit zijn met recht eyecatchers te noemen!

Ik begin met de Paradise Perfect Lipgloss, de Sheer Gold. Deze lipgloss is transparant van kleur maar niet zomaar transparant, nee met een volgens Teeez ‘sexy gouden gloed’. Niet bijster bijzonder denk je misschien, maarrr volgens Teeez heeft deze gloss een volumizing effect en zou je dus ook nog eens sexy big Angelina lips moeten krijgen. We gaan het zien!

Voor mij heeft de gloss meteen al een pluspunt en dat is het kwastje, dat lekker soepel en flexibel is en fijn aanbrengt. Nog een dikke plus is dat de gloss niet plakt en dat mag tegenwoordig wel een klein wonder genoemd worden. Verder is de kleur ervan inderdaad niet superbijzonder, maar wel leuk is dat er hier en daar een klein goudkleurig glittertje in verstopt is. De ‘sexy gouden gloed’ waar Teeez het over had is dus een tikje overdreven en ook de Angelina lips bleven uit, maar verder is het best een leuk glossje.

Naast een lipglossje biedt La Isla Chique ook 10 Eve’s Ready to Wear Lipsticks, die droge en schrale lippen binnen no time moeten healen dankzij een beetje toegevoegde wilde mango. Naast herstellend beloven de lipsticks ook voedend, hydraterend én longlasting te zijn. Nou, klinkt goed, toch?

De kleur Paradise Pink die ik ontvangen heb is op mijn lijf geschreven, het heeft een prachtig, romig oudroze kleurtje met een heel klein, subtiel shimmertje, die je helaas op je lippen overigens praktisch niet ziet. De lipstick is qua structuur precies zoals ik deze graag heb: romig, zacht en mooi intens van kleur.

Als ik zou moeten kiezen tussen het glossje en de lipstick hoef ik daar niet lang over na te denken, dan ga ik natuurlijk voor de Paradise Pink lipstick. Zeker als ik kijk naar de prijs van € 7,99 voor de gloss en de € 7,49 voor de lipstick vind ik de lipstick zijn geld meer waard.

De Teeez ‘La Isla Chique’ Paradise Perfect lipgloss is voor € 7,99 en de Eve’s Ready To Wear Lipsticks zijn voor € 7,49 per stuk verkrijgbaar bij deze Teeez verkooppunten.

Q: Wat vind je van de La Isla Chique collectie? Is de gloss en/of lipstick iets voor jou? 

23 reacties op “Teeez ‘La Isla Chique’ lipstick en lipgloss”

De lipstick is erg mooi, maar voor mij wat te licht denk ik, ik krijg daar zo’n ‘Barbie-look’ van, beetje fout dus 🙂 Het moet echt bij je huidskleur passen, jou vind ik het wel mooi staan.

Wauw, die lipstick staat je héél mooi! Ik vind het wel leuk van Teeez dat ze niet iedereen producten in dezelfde kleuren geven, zodat je op verschillende blogs ook verschillende kleuren ziet en niet telkens hetzelfde. En die gloss duurder dan die lipstick? Die lipstick ziet er véél beter uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.