Categorieën
Beauty

Teeez Flat Stiff Brush

Behalve producten voor ogen, lippen en nagels heeft het merk Teeez Cosmetics ook make-up tools in de vorm van kwasten in haar assortiment. Kijk mee naar het oogschaduwkwastje dat ik probeerde!

De collectie kwasten van Teeez bestaat uit een Powder Brush, Angled Brush, Blusher Brush, Foundation Brush, Pencil Brush en de Flat Stiff Brush. Alle kwasten komen in een plastic koker met een zwarte dop, wat er nogal apart uitziet maar wel hygienisch is.

Het kwastje heeft net als alle Teeez producten het printje met de vrolijke kleurtjes. Het bovenste gedeelte van het kwastje is matzwart en de haartjes zijn wit. Het kwastje heeft een lekker compact formaatje; hij is niet heel dik en ook niet heel lang.

De naam van het kwastje Flat Stiff Brush doet misschien denken dat de haartjes ervan heel stug en stijf zijn, maar dat is eigenlijk niet het geval want ze zijn vrij soepel, geven goed mee en zijn lekker zacht.

De haartjes van het kwastje staan vrij dicht op elkaar waardoor ze veel oogschaduw op kunnen nemen. De kwaliteit ervan lijkt wel in orde; wanneer je even aan het kwastje plukt valt het reuze mee hoeveel haartjes eruit vallen.

Het is zeker waar dat het kwastje in één keer behoorlijk wat oogschaduw oppakt en vasthoudt. Verder heeft het een fijne vorm om oogschaduw mee op je ooglid, in je crease en op je wenkbrauwbot aan te brengen en werkt het ook heel prettig dat hij niet zo groot van formaat is. Eigenlijk heb ik niet zoveel op dit kwastje aan te merken en ook de prijs van € 3,99 is lekker budget en prima te doen.

De Flat Stiff Brush is voor € 3,99 verkrijgbaar.

De producten van Teeez zijn onder andere te verkrijgen bij diverse (DA) drogisterijen en kapsalons door heel Nederland. Via deze storelocator kun je zien waar Teeez in jouw stad of dorp of in de omgeving wordt verkocht.

6 reacties op “Teeez Flat Stiff Brush”

Vorige week in Amsterdam kwam ik de producten ook tegen, was er al een tijdje naar op zoek (echt iedere winkel in Apeldoorn die Teeez verkocht heeft het eruit gegooid…) maar ik vond ze een beetje tegenvallen, de haartjes waren niet fijn zacht van de brushes die ik geprobeerd heb. Deze toevallig niet, en je review klinkt positief!

bij mij in de buurt zijn er geen verkooppunten waar ze teeez verkopen
ik vind het wel jammer wat het zien er leuke producten uit als ik het op internet opzoek
en ik vind dat deze kwast er ook al gewoon mooi uitziet (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.