Categorieën
Beauty Make-up

Nieuw: The Body Shop Colour Crush Shine Lipstick

Colour crushes, die hebben wij vrouwen allemaal wel een beetje, zeker als het aankomt op make-up. De één heeft een enorme crush voor rood, de andere is helemaal gek van peachy en de volgende is verliefd op roze. Het maakt niet uit van welke kleur jouw hart een beetje sneller gaat kloppen, The Body Shop Colour Crush Shine lipstickassortiment heeft voor iedere crush wat wils!

Vorig jaar introduceerde The Body Shop het Colour Crush lipstickassortiment, dat is onderverdeeld in drie kleurcategorieën: Nude, Red en Pink. Deze lente komt er nog een nieuwe Colour Crush variant bij, de Colour Crush Shine. Je raadt het misschien al, de Shine zijn lipsticks die je lippen ook versieren met een kek kleurtje, maar bovenal laten…. shinen!

De Colour Crush Shine lipsticklijn bevat 10 lentekleurtjes die je lippen een zacht tintje en een mooie frisse glans geven. Een beetje à la lipgloss maar dan zonder geplak, ideaal!

Met de Colour Crush Shine lipsticks zijn je lippen niet alleen mooi gekleurd en supershiny, dankzij de toegevoegde Community Fair Trade maroela-olie en bijenwas worden ze ook nog eens lekker verzorgd en optimaal gehydrateerd. Dat zijn nog eens twee – of eigenlijk drie – vliegen in één klap!

Van de 10 Shine kleurtjes hebben wij er 2 geprobeerd, de 14 Magenta Be Rouge en 15 Fuchsia Flirt. Zoals je kunt zien op bovenstaande swatches zijn deze allebei mooi roze van kleur; de 15 Fuchsia Flirt neigt iets meer naar koraal(rood) en de 14 Magenta Be Rouge is wat meer paarsig van ondertoon.

Met het shine gehalte van deze nieuwe lipsticks zit het wel snor, ze shinen aan alle kanten. Zoveel glans doet wel wat van de pigmentatie inleveren, maar toch laten ze nog altijd meer kleur zien dan een gemiddelde balsem. Daarnaast zijn ze inderdaad nog eens heel zacht en lief voor je lippen, dus deze fijne lipsticks gaan mee in onze spring make-up bag!

De The Body Shop Colour Crush Shine lipsticks zijn voor € 12,00 per stuk verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop en via de The Body Shop website.

Q: Kende jij de Colour Crush lipsticks van The Body Shop al? Lijken deze nieuwe Shine varianten je wat?

3 reacties op “Nieuw: The Body Shop Colour Crush Shine Lipstick”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.