Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

The Body Shop Absinthe handzeep, handgel en handcrème

Zo zo, een artikel over absint op deze vroege morgen, gaan we aan de drank? Nah, laten we dat maar niet doen. Wel heeft The Body Shop zich laten inspireren door dit spannende drankje, dat aan het begin van de 20ste zelfs verboden was omdat je er heel rare dingen van zou gaan zien én doen. Nu blijkt het niet alleen een hallucinerende maar ook een reinigende werking te hebben en daar heeft The Body Shop dankbaar gebruik van gemaakt!

Absinthe Purifying Hand Wash

€ 7,00 voor 250 ml

Een lekkere handzeep is nooit weg, want je wil niet weten wat er in de loop van de dag allemaal voor viezigheid aan je handen kleeft. Deze gifgroene Purifying Hand Wash heeft een gel-achtige structuur, is vrij stevig, zeeploos en heeft dankzij het aanwezige absintextract (ook wel alsem, absintbalsem of wormhout genoemd) een zuiverende en verfrissende werking. Ik heb eerst wel even moeten wennen aan de vrij sterke geur die het heeft, maar verder is het heel fijn spul dat je handen lekker schoon en fris aan doet voelen.

Absinthe Purifying Hand Gel

€ 4,00 voor 100 ml

In het make-up tasje in mijn handtas neem ik tegenwoordig standaard een flesje The Body Shop handgel mee, je weet maar nooit in wat voor (ranzige) situaties je terechtkomt en sowieso is het wel lekker om je handen af en toe even op te frissen wanneer je on the road bent. De handgel is een stuk wateriger dan de Hand Wash, maar heeft verder wel een vergelijkbare geur en geeft je handen een lekker fris gevoel. Goedgekeurd!

Absinthe Purifying Hand Cream

€ 12,50 voor 100 ml (tot en met 24 maart slechts € 7,00!)

M’n nagelriemen smeer ik dagelijks een paar keer in met een flink laagje Lemony Flutter, maar de rest van mijn handen zouden wel wat meer aandacht kunnen krijgen. Zeker gezien de gruwelijke vrieskou waar ze de afgelopen maanden mee hebben moeten dealen had ik ze wel wat meer in de watten kunnen leggen maar je weet hoe dat gaat, het schiet er gewoon bij in. Hoewel ik geen superdroge huid heb zijn er zo af en toe wel wat droge plekjes en scheurtjes te bespeuren en de nieuwe Absinthe Purifying Hand Cream is daarvoor wel heel fijn, zeg. Hij is lekker vol en romig, hydrateert goed en trekt redelijk snel in. Kortom: een prima handcrème!

Na het testen van deze drie handverzorgingsproducten moet ik heel eerlijk zeggen dat absint niet mijn favoriete geur is, maar het is ook niet perse vies ofzo. Verder zijn het gewoon prima producten die hun werk goed doen en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!

De Absinthe handverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar in de filialen van The Body Shop en online via de website van The Body Shop

Q: Heb jij de Absinthe producten al geprobeerd?

19 reacties op “The Body Shop Absinthe handzeep, handgel en handcrème”

Ik vind de hele lijn erg lekker ruiken juist! Heerlijk, dat frisse. Ik vind het alle drie fijne producten, maar mijn favoriet is toch wel de handbutter! Dat potje is hier al ver leeg 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.