Categorieën
Beauty Haar

Tangle Teezer (gift from Andrélon)

Wat de Beautyblender in beautyland is, is de Tangle Teezer in de kapperswereld. De Tangle wat? De Tangle Teezer: een haarborstel met een soort van magische krachten; het ontklit je haar namelijk zonder dat je om de paar seconden au gilt omdat je haar bijna uit je hoofd getrokken wordt.

Van de week ontving ik een leuk paars cadeaudoosje van Andrelon met daarin het paarse compacte borsteltje, dat ik overigens onlangs nog bijn had aangeschaft. Wanneer ik mijn haar een dag in een knotje draag en alles een grote warboel is, is het heel verleidelijk het borstelen ’s avonds te skippen maar dan is er de volgende morgen helemaal geen beginnen aan. Je raadt het al: deze fijne paarse Tangle Teezer kwam als geroepen.

Als we de verhalen moeten geloven is de Tangle Teezer niet te vergelijken met andere borstels, wat de verwachting meteen al redelijk hoog legt. Dat het je haar pijnloos ontklit zou komen doordat het gebruik maakt van een vaste druk en daarmee geeft het ook nog eens een soort van ontspannende hoofdmassage, zelfs als je een gevoelige hoofdhuid hebt.

Nou, je kunt zeggen wat je wilt: de Tangle Teezer maakt definitely korte metten met klitten! Zonder dat je ook maar iets voelt is je haar binnen no time helemaal klitvrij, superzacht en mooi glanzend. Waar je met een gewone borstel behoorlijk kracht moet zetten om klitten te lijf te gaan, gaat het met een Tangle Teezer supereasy en naast onnodige pijn scheelt het je nog eens tijd ook. Thumbs up for the Tangle Teezer!

De Tangle Teezer is onder andere verkrijgbaar bij Haarshop.

Q: Kende jij de Tangle Teezer al?

21 reacties op “Tangle Teezer (gift from Andrélon)”

Bij de Haarshop kost de borstel €12,95 en de verzendkosten €4,95. (€17,90)
Ik heb mijn borstel besteld bij hairaction.nl (http://www.haarprodukten.nl/catalogsearch/result/?q=tangle+teezer) daar kost de borstel €6,95 en de verzendkosten €7,50. (€14,45) Ik heb er meteen 2 besteld zodat het met de verzendkosten voordeliger word! Misschien samen met een vriendin bestellen, dan betaal je maar de helft van de verzendkosten en dan komt ie op €10,70 (incl verzendkosten!) of alvast een cadeautje voor de december maand! 😉
Ik kan trouwens niet meer zonder! Had er gelukkig 2 besteld want mn vriend (ook halflang haar) heeft hem ook ontdekt! 😉

Ik heb wel vaker hele positieve verhalen over de tangle teezer gehoord, dus ik hoopte dat andrelon ze gewoon in de winkel gingen verkopen. Misschien toch maar eentje online bestellen dan. 😉

Ik heb hem al een tijdje, bijna de enige borstel die mijn haar uit de klit krijgt. Echt fantastisch. Ik moet mijn haar alleen wel in twee delen borstelen, omdat de tandjes wat te kort zijn voor dik haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.