Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Rimmel Fire Cracker nagellakken + 1 60 Seconds lakje

Door Lin – Rimmel gaat onze nagels een energieboost geven met hun nieuwe Fire Cracker collectie met daarin 5 lakken die ze moeten betoveren en helemaal klaar maken voor de zomer. Ik denk dat je bij het zien van deze lakken meteen héél veel zin in de zomer krijgt!

450 Sunny Side (60 Seconds)
Zomers diepgele kleur, die iedereen laat stralen!

Uit het 60 Seconds assortiment deze mooie gele kleur met gele shimmer erin. De 60 Seconds lakken hebben een breed kwastje waarmee je in twee stroken je hele nagel bedekt, maar jammer is dat deze kleur niet egaal lakt. Normaal hadden twee laagjes volstaan, maar omdat ik nog ‘lege plekjes’ op mijn nagels had heb ik er nog een derde laagje op gedaan. Verder droogt de lak wel redelijk snel.

054 You’re A Cracker
Super oranje kleurtje, wat een feest!

Deze oranje lak is erg leuk voor Koninginnedag (troonwisseling/koningsdag), maar dekt helaas niet heel goed. Ik heb hier drie laagjes op en nog zie je mijn nagelranden…

271 High Energy
Sprankelende en frisse robijnrode kleur!

High Energy is een felle rood/roze lak en volgens mij staat deze kleur echt supermooi bij gebruinde handen. Hoewel ik de kleur mooi vind, is hij tegelijkertijd ook best standaard en is het jammer dat hij met 3 laagjes nog niet volledig dekt.

026 Hot Chick
Een diep roze, warme kleur, waar je verliefd op wordt!

Deze lak is net wat donkerder dan High Energy en zag er veelbelovend uit maar dekt voor geen meter. Ik probeer zo positief mogelijk over de lakken te zijn, maar dit zijn 4 laagjes en met mijn nagelranden nog duidelijk zichtbaar vind ik het niet mooi. That said ben ik wel echt blij verrast over de droogtijd, ik denk dat deze 4 laagjes met 20 minuten helemaal droog waren.

046 Shout Out Loud
Mooie donkere, mosgroene kleur

Na 3 rood/oranje tinten nu een donkergroene lak en deze vind ik heel fijn. Shout Out Loud dekt met twee laagjes en lakt heel prettig.

Overall? Ik vind het jammer dat de drie rood/oranje tinten zoveel op elkaar lijken, qua dekking en droogtijd zijn ze praktisch hetzelfde. Het is meer of je donker oranje, oranjerood of rood het mooist vindt. De gele vind ik erg mooi qua tint, alleen jammer dat deze niet egaal dekt. De groene lak vind ik best verrassend binnen de collectie, deze valt echt op.

Verder vind ik dat de dekking bij You’re A Cracker, High Energy en Hot Chick een stuk beter had gekund, wat ik wel heel fijn vind is de snelle droogtijd. Bij het swatchen van de groene lak stootte ik na een minuut of 10 mijn nagels en ik had geen butsen of krassen. Om eerlijk te zijn vond ik Rimmel nooit een boeiend merk qua nagellak, maar ik ben nu zeker benieuwd naar hun andere lakken!

De limited edition Fire Cracker nagellakken van Rimmel zijn voor € 4,99 per stuk verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat.

Q: Wat vind je van deze 5 Rimmel lakken? Welke is/zijn je favoriet?

19 reacties op “Swatches Rimmel Fire Cracker nagellakken + 1 60 Seconds lakje”

Oh wat een prachtige swatches!! Shout Out Loud vind ik echt een tof kleurtje! Jammer dat er zoveel rode/oranje tinten in de collectie zitten. Ik had daar liever andere kleuren voor in de plaats gezien!

Jammer van de slechte dekking ! dan wordt het ook wel duur want dan ben je zo door de inhoud heen…en 2 laagjes is bij mij al lastig want heb geen geduld…en dan resulteert het meestal in dutten en krassen ..:S

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.