Categorieën
Beauty Nagels

Swatches KOH Fantasy lakjes – Rich!, Famous! en Lucky Star!

Lekker een beetje dagdromen, je fantasie de vrije loop laten gaan, in gedachten even helemaal wegzwijmelen… Ik denk dat we allemaal wel eens wat afdwalen uit het hier en nu en wat KOH betreft zouden we dat met z’n allen nog veel meer mogen doen! Het is dan ook niet voor niets dat dit mooie merk haar nieuwste limited edition collectie, bestaat uit zes prachtige kleuren, de naam Fantasy heeft gegeven!

De lakjes uit de meest recente limited edition collectie hebben allemaal zachte, dromerige kleurtjes en passen daarmee uitstekend bij het Fantasy thema. De Rich! is prachtig dieppaars, Famous! romantisch lilapaars, Miracles! frosty zilverblauw, Lucky Star! shimmery zachtblauw, True Love! zacht zalmoranje en Skinny! donkeroranje.

Hoewel ik alle kleurtjes er in eerste instantie erg mooi en veelbelovend uit vond zien, waren het vooral de twee paarse kleurtjes die ik maar wat graag op mijn nagels wilde zien!

Als eerste de Rich!, oh my wát een prachtige intens paarse kleur is dit! Door de diepe en rijke kleur is dit lakje in praktisch één laagje al dekkend en de licht metallic finish en paarse en blauwe glittertjes maken het mysterieuze geheel helemaal af!

Famous! is een kleurtje dat met het schattige lilapaars natuurlijk niet in een Fantasy collectie mag ontbreken. De behoorlijk aanwezige metallic finish dat het heeft maakt alleen wel dat het lakje behoorlijk weerkaatst en heel streperig lakt, wat een beetje jammer is…..

De kleur van Lucky Star! is een beetje een combinatie van lichtblauw en metallic zilver en heeft heel veel kleine zilverkleurige glittertjes. De structuur van de lak is een stuk dunner dan die van de bovenste twee, maar evengoed is de dekking met twee laagjes toch prima.

De KOH Fantasy lakjes zijn voor € 14,95 per stuk verkrijgbaar bij de filialen van De Bijenkorf Amsterdam, Amstelveen, Eindhoven en Utrecht en via de website van KOH.

Q: Wat vind je van deze drie Fantasy lakjes? Welke is je favoriet?

13 reacties op “Swatches KOH Fantasy lakjes – Rich!, Famous! en Lucky Star!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.