Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Herôme ‘Mystic Japan’ nagellakken

Swatches by Lin – Ik kan er (nog) niet over meepraten, maar als ik Herôme moet geloven is Japan überhip, fashion forward en super kleurrijk. Voor de allernieuwste limited edition WIC by Herôme collectie heeft dit mooie merk zich dan ook laten inspireren door het land van de rijzende zon en dit heeft geresulteerd in een zestal Mystic Japan lakken, waar Lin je prachtige swatches van gaat laten zien!

Nemuro
Nemuro is een frisse gele kleur. Ik hou van zulke gele lakken, maar jammer genoeg dekken ze vaak pas in 3 laagjes en zo ook deze. Ook lakt Nemuro helaas niet egaal en is de lak is aan de dikke kant.

Kyoto
Een niet heel bijzondere rood-oranje lak die aan de dunne kant is en wederom ook met drie laagjes pas dekt.

Sapporo
Toen ik deze zag hoopte ik dat het niet zo’n frosty kleurtje zou zijn, maar gelukkig is het een mooi, niet-streperig lakje met een subtiele shimmer. Dit zijn twee laagjes.

Yokohama
Op het eerste gezicht een creamy lak, maar eenmaal aangebracht bevat deze heel veel microshimmer. Heel fijn en niet altijd even goed zichtbaar, maar wel mooi. Dit zijn twee laagjes.

Shizuoka
Een roze tint waarvan er al meerdere in mijn stash te vinden zijn. Ook deze bevat microshimmer en is daardoor best dik qua substantie, maar dekt pas met 3 laagjes..

Nagoya
Een shrekgroene creamy kleur, die ik zelf niet zo mooi vind, en die ook pas met drie laagjes dekt.

De W.I.C. by Herôme Mystic Japan nagellakken zijn nu te verkrijgen bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via de website van Herôme. Je hebt al een W.I.C. by Herôme nagellak voor € 7,50 en twee stuks voor € 12,50.

Q: Wat vind je van deze Mystic Japan collectie?

27 reacties op “Swatches Herôme ‘Mystic Japan’ nagellakken”

Beste Lin,
Wat heb je toch een prachtige nagels en wat lak jij ze prachtig.
Ik zou het leuk vinden als je eens verteld of laat zien, hoe en met welke producten, jij je nagels zo mooi krijgt. En hoe je ze zo perfect lakt…. Misschien een idee’tje voor een artikel of filmpje.
Groetjes Laura.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.