Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Catrice ‘SpectaculART’ nagellakjes

Oh lieve meisjes, wat word ik toch altijd hieperdepieper blij van limited edition collecties! Na het scoren van de Twilight Breaking Dawn Part 2 musthaves was het nu tijd om het Catrice schap met de nieuwe SpectaculART collectie te plunderen. Ik had sowieso m’n zinnen gezet op de lakjes want met roze, goud, nude en roodpaars zijn het helemaal mijn kleuren. Of ze ook iets voor jou zijn kun je op je gemakje beslissen aan de hand van de swatches van deze SpectaculART lakjes!

Er zijn in totaal 4 ‘gewone’ SpectaculurART lakjes die luisteren naar de namen C01 Artfully Lustrous, C02 Holi Hai, C03 Revel The Red en C04 Soulful en een topcoat, de Gold Leaf.

C01 Artfully Lustrous (drie laagjes) lijkt een beetje een buitenbeentje aangezien het geen paars of roze is, maar met de nude-achtige gouden kleur maakt het wel een mooie match met de Gold Leaf topcoat. Het lakje is versierd met een mooie hoeveelheid zilverkleurige glitters en een metallic finish, waardoor het helaas wel wat streperig lakt. 

De C02 Holi Hai (twee laagjes) is roze, roze, roze, roze! en oh yeah, I like it! Met deze licht hysterische reactie lijkt het wel alsof ik nog geen enkel roze in m’n stash heb (*kuch, kuch*), maar toch lijkt deze weer net even anders dan alle andere roze. Anyhow, ik vind ‘m geweldig!

Als je de flesjes van C03 Revel The Red (twee laagjes) en C02 Holi Hai naast elkaar houdt lijken ze qua kleur misschien niet zoveel van elkaar te verschillen, maar op de nagels zijn ze wel degelijk héél anders! Ook deze is mooi roze van kleur, maar dan met een rode ondertoon. 

My oh my, wéér zo’n ontzettend mooi herfstlakje, deze C04 Soulful (twee laagjes). Ik heb de afgelopen tijd al zoveel paarse en rode beauties in en op mijn handen gehad dat ik haast onmogelijk meer kan kiezen welke ik zal dragen. Prach-tig, de bordeauxrode kleur met paarse en rode shimmertjes!

Hier zie je de Gold Leaf topcoat over het C03 Revel The Red lakje, dat het roodroze kleurtjes versierd met allemaal vrij grove goudkleurige (die afhankelijk van het licht soms eerder zilverkleurig lijken) glitters.

En hier draag ik de Gold Leaf over de C04 Soulful, wat samen een mooi kerstig duo vormt, vind je niet?

De Catrice SpectaculART nagellakjes zijn nog tot en met half december voor € 2,69 per stuk en de Gold Leaf topcoat voor € 2,99 verkrijgbaar bij Kruidvat. 

Q: Wat vind je van de SpectaculART lakjes? Heb je ze zelf al gescoord of welke staan nog op je wishlist? 

38 reacties op “Swatches Catrice ‘SpectaculART’ nagellakjes”

Oooh, ik ga vanmiddag tijdens de lunch meteen even kijken of de Kruidvat hier het ook al heeft!! (Deze week nog niet geweest) Ik denk dat ik het toch maar bij alleen de glitter topcoat houd (als die er dan is).

De nudekleur vind ik niet zo mooi door z’n metallic finish, de kleur vind ik wel mooi, maar nee dit vind ik niet echt wat. Nudekleuren moeten wat mij betreft een beetje ‘rustig’ zijn, zonder gekke finishes. :p Van de topcoat ben ik ook niet zo weg, maar die andere drie lakjes zijn supermooi!

Mooie kleurtjes 🙂 Maar die Holi Hai heb ik vergeleken in de winkel met een andere kleurtje in het vast assorti en die waren het zelfde 🙁 Ook de golden leaves is het zelfde als de special effect topper met goud, das wel jammer. Maar die donkere kleur is echt gorgeous!

Lakjes vallen me een beetje tegen eigenlijk, ze zagen er heel mooi uit.. Ik had hoge verwachtingen van de gouden glitter topcoat, maar eigenlijk is het een basic lakje die Essence in de LE Circus Circus al had… en die heb ik nog staan 🙂

Ik vind Gold Leaf erg lijken op de lak ‘Million Dollar Baby’ uit de Million Styles limited edition die Catrice rond de lente had… Voor mij dus niet erg speciaal 😉 maar de eerste lak vind ik wel heel mooi, die gaat zeker mee 🙂

Toen ik deze plakjes zag dacht ik: die moet ik hebben! Maar de swatches vallen me erg tegen.. ik had ook echt meer van die topcoat verwacht. Misschien dat ik toch nog die rode ga kopen. Maar dat was juist de nagellak waarvan ik dacht dat ik die het minst mooi zou vinden, haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.