Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 4 nieuwe Catrice lakjes!

Ik denk dat er geen merk is geweest dat de gemoederen de afgelopen tijd zo bezig heeft gehouden als Catrice. Mening Kruidvat filiaal is de afgelopen week gestalkt en platgelopen door meiden die niet konden wachten de nieuwste collectie in te komen slaan. Ook het Ultimate Nail Lacquers assortiment heeft er weer een aantal nieuwe aanwinsten bij, waarvan ik je er vandaag vier laat zien!

Er zijn in totaal maar liefst 18 nieuwe lakjes bijgekomen, die de volgende grappige en originele namen hebben: 420 Dirty Berry, 670 It’s Rambo No. 5, 680 Khaki Perry, 690 Fred Said Red, 700 Birdy Reloaded!, 710 Dulce & Havanna, 720 Bruno Brownani, 740 King Of Greens, 770 Put Lavender On Agenda, 780 Welcome To Roosywood, 790 The Pinky And The Brain, 800 Heavy Metallilac, 810 ACid/DC, 820 Pimp My Shrimp, 830 Salmon & Garfunkel, 840 Genius In The Bottle, 850 Aretha’s R-E-S-P-I-N-K , 860 Browno Mars.

Vandaag heb ik hiervan 700 Birdy Reloaded!, 780 Welcome to Roosywood, 800 Heavy Metallilac en 840 Genius In The Bottle aan je te laten zien.

Voorzover ik in de winkel even snel heb kunnen zien heeft Catrice weer leuke, nieuwe kleurtjes aan het nieuwe assortiment toegevoegd. Ze zijn misschien niet allemaal even vernieuwend, maar op een gegeven moment houdt het ook wel een keer op met het uitvinden van nieuwe kleurtjes en finishes dus dat kun je ze niet kwalijk nemen. Behalve nieuwe kleurtjes en namen hebben de Catrice lakjes ook een nieuw kwastje gekregen, die ik met het brede formaat persoonlijk echt veel fijner vindt dan de vorige!

Met het nieuwe kwastje kun je je nagel bijna met slechts één beweging van een kleurtje voorzien en ook heb je hiermee minder snel kans op een streperig resultaat.

Allereerst is daar 700 Birdy Reloaded, wat de opvolger lijkt van Bye, Bye Birdy. Dit lakje is knalgeel van kleur en heeft heel veel kleine glittertjes in zich, waar je op je nagels helaas niet zo heel erg veel van ziet. Het staat ook op het flesje al aangegeven; van dit lakje moet je voor een goede dekking echt wel minimaal 2 laagjes aanbrengen.

800 Heavy Metallilac vind ik zelf een erg mooi lakje, al had ik dat vanuit het flesje gezien niet direct verwacht. De kleur ervan is donkerpaars en afhankelijk van hoe het licht erop schijnt heeft het hieroverheen een beetje een roze/gouden metallic glans.

780 Welcome to Rosewood is een heel mooie warme roodbruine kleur met een creamy finish en dat aan twee laagjes genoeg heeft.

Last but zeker not least de 840 Genius In The Bottle, dat wel een heel bijzonder lakje is. De basiskleur is goud/brons met daaroverheen een groen met paarse glans, erg mooi!

De 4 bovenstaande lakjes maken me heel erg benieuwd naar de 14 andere nieuwe kleurtjes, ik vind deze in ieder geval erg leuk! Stiekem liggen er in mijn reviewmandje nog een aantal nieuwe kleurtjes op me te wachten dus houd By Sjanty de komende dagen in de gaten!

De nieuwe Catrice lakjes zijn voor € 2,49 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij van deze 4 nieuwe kleurtjes? Heb je zelf ook al wat nieuwe lakjes gescoord?

29 reacties op “Swatches 4 nieuwe Catrice lakjes!”

@Lotte: Dat dacht ik ook. Altijd dezelfde kleurtjes die voorbij komen.
En net die 4 kleurtjes spreken me totaal niet aan.

Maar toch duidelijke swatches. Ik ben benieuwd naar het vernieuwde kwastje.

Welcome to Rosewood is echt mooi! En dat nieuwe kwastje is volgens mij wel handig, vooral als je brede nagels hebt. Maar ik kan me voorstellen dat als je kleine nageltjes hebt dat dit kwastje echt heel irritant kan zijn.

Dirty Berry, It’s Rambo No. 5 en Khaki Perry zaten al in het oude assortiment 🙂 Dus die zijn niet echt nieuw meer, maar wat vind ik deze kleurtjes mooi! De gele en paarse heb ik ook, maar heb ze nog niet op mijn nagels gehad 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.