Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Skin79 Super Plus Triple Functions BB Vital Cream

Nu ik bijna alle drugstore BB Creams wel heb gehad is het tijd voor het echte werk, namelijk een Aziatische. De Blemish Balm creams zijn natuurlijk overgewaaid vanuit Azië, maar wist je dat deze crème oorspronkelijk ontwikkeld is in Duitsland en werd gebruikt voor de gevoelige huid van patiënten die een laseroperatie hadden ondergaan? BB Creams waar ik zelf al tijden ontzettend benieuwd naar was zijn die van Skin79 en dan in het bijzonder de oranje ’triple functions’ versie. Guess what, ik heb ‘m eindelijk bemachtigd én getest!

Naast de populaire VIP Gold Label en Hot Pink Label heeft Skin79 onlangs de ‘hot orange’ Super Plus Triple Functions BB Vital Cream gelanceerd. De BB Creams van Skin79 zijn direct te herkennen aan het leuke containerformaatje waar ze in komen en ook het glimmende holografische logo doet het bij mij goed want ja, naast de huid wil het oog natuurlijk ook wat!

De Skin79 Plus Triple Functions BB Vital Cream is een verbeterde versie van de Hot Pink, is geschikt voor de normale tot vette huid en heeft een speciale drievoudige werking:

– whitening voor een vlekkeloze en egale huid
– vermindert fijne lijntjes en rimpels
– geeft een goede bescherming tegen UV-straling

Naast deze driedubbele werking zorgt de crème als het goed is ook voor een goede vochtbalans, een meer stralende huid door een speciaal Vita V complex, een gezondere huid door allerlei ecologische ingrediënten, betere controle van de talgproductie en natuurlijk belooft het camouflage het allerlei soorten vlekjes en roodheid.

Het was even ontdekken hoe het leuke containertje werkt, maar het blijkt simpel: voor de eerste keer gebruik moet je de gouden bovenkant even een keer of 30 indrukken en dan komt er op een gegeven moment vanzelf crème uit. Van het eerste druppeltje werd ik in eerste instantie heel blij, want de kleur van de crème bleek lekker licht. Hoera, eindelijk! Toch bleek het een beetje te vroeg gejuichd, want bij aanbrengst op m’n huid bleek het wel een beetje spookachtig licht……

Ahhh, zo jammer. BB Creams zijn bij mij óf veel te donker óf veel te licht, het is bijna om moedeloos van te worden. Ik snap wel dat Aziatische mensen graag een ‘mooi’ licht huidje hebben, maar zelf zie ik er toch niet heel graag uit alsof ik een flinke griep onder de leden heb. Afgezien van de niet helemaal matchende kleur is de crème verder eigenlijk wel heel fijn: hij is lekker luchtig, smeert makkelijk uit, doet je huid niet verstopt aanvoelen en bedekt eventuele roodheid en vlekjes goed. De geur die de crème heeft zal de één lekker vinden en de ander misschien helemaal niet, da’s een kwestie van smaak. Ik zou het omschrijven als een typische crème/zalf geur waar ik zelf niet heel erg fan van ben, maar eenmaal op je gezicht heb je daar weinig last van.

De Skin79 Super Plus Triple Functions BB Vital Cream is voor € 20,49 verkrijgbaar bij BB Cream Shop.

Q: Heb je zelf al een BB Cream van Skin79 of uit de BB Cream Shop geprobeerd? 

21 reacties op “Skin79 Super Plus Triple Functions BB Vital Cream”

Ik heb hem zelf ook, voor mij is hij echt de perfecte kleur, maar ik ben dan ook wel erg licht 🙂 Ik vind het echt een fijne BB cream en ik zal nooit meer terug gaan naar een gewone foundation, die zijn altijd veel te donker.

Hm, ik heb even zitten twijfelen of ik hem zou kopen, maar nu ik em bij jou zie, weet ik zeker dat ie te licht voor me is. Ik heb namelijk een beetje jou huidskleur/heel klein beetje donkerder. Als ik zelf een te lichte/donkere foundation/bb cream meng ik em altijd, hopelijk werkt dit voor jou ook. Anders is het zo zonde

Ik had ‘m ook besteld, en moest je mij zien toen ik het op had. Het was erger dan bij jou, zo licht. Ik heb het vervolgens teruggestuurd en heb een bb cream ontvangen die perfect is voor me huid!

Het maakt je denk ik wel iets bleker als ik lang blijf staren naar de voor en na foto’s. Desondanks vind ik het resultaat wel erg mooi 🙂 Als het er niet bij stond was het me niet opgevallen dat de kleur hem niet niet is! Ga even op Ebay zoeken of ik goedkope testers kan bestellen. Deze spreekt me wel aan namelijk! Twijfel alleen over de kleur 🙂

Jammer dat deze BB cream zo licht uitvalt. Ik heb er zelf ook al een paar keer naar gekeken of ik hem zal testen, maar ik zie nu al dat die voor mij dan ook veel te licht zou zijn. Voor de rest blijft het wel klinken als een hele fijne BB cream.

Deze heb ik ook gehad alleen hij was bij mij ook net te licht. Is het een keer niet te donker is het wel te licht … Ik leek daardoor net een spook. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.