Categorieën
Beauty Nagels

Sally Hansen Fuzzy Coats

Door Alette – Kaviaar op je nagels, suède of kristallen. Been there, done that. Vandaag komen we met een aaibare variant, de Sally Hansen Fuzzy Coats. Tijd om dit jasje aan te passen.

De Fuzzy Coats zijn verkrijgbaar in acht kleuren en deze vier mocht ik voor jullie swatchen: Fuzz-Sea, Wool Lite, Tweedy, Wool Knot. De swatches die jullie hieronder zien, zijn gemaakt met één laagje Fuzzy Coat over mijn ‘naakte’ nagel. Op die manier zien jullie goed het effect van de nagellak.

Fuzz-Sea is een lakje met zeegroene en gele deeltjes. Het effect op de ‘naakte’ nagel vind ik niet zo mooi. Het beloofde jasje is zeer doorzichtig en mijn nagels hebben het nog iets te fris op deze manier.

Wool Lite. De naam van dit lakje doet me denken aan het wasmiddel dat ik heb voor de fijne was… Maar het roze kleurtje dat de deeltjes hebben vind ik er erg lief uit zien!

Tweedy. Zwart met witte deeltjes. Zou weleens stoer kunnen staan over een rood nagellakje bedenk ik me nu ik de foto’s terug kijk.

En tot slot: Wool Knot. Met de blauwe en witte deeltjes vind ik dit kleurtje er in het flesje leuker uit zien dan op mijn nagels.

Om jullie ook een idee te geven hoe de lakjes er uit zien als topcoat, heb ik ze aangebracht over een gekleurd lakje. Hierboven zie je swatches met twee laagjes Fuzzy Coat als topcoat. Als ondergrond gebruikte ik Herôme Jyväskylä (roze) en Essie Mezmerised (blauwe). Dit vind ik er wel een stuk leuker uit zien dan enkel de Fuzzy Coats, maar nog steeds niet weet ik of het helemaal ‘mijn ding’ is.

Het leek me zo leuk mijn nagels te bekleden met een verenjasje, dus ik heb geprobeerd dit lakje dekkend te maken. Met vier laagjes is de nagellak nagenoeg dekkend, maar het resultaat is een vrij dik plakkaat op mijn nageld en een (naar mijn idee) vrij slordig effect. Mwah, geen succes dus.

Eindconclusie: Het is een beetje vissen naar de gekleurde deeltjes, maar als je dat goed doet zijn de lakjes makkelijk in gebruik. Er staat nergens dat dit topcoats zijn, maar naar mijn idee is dat wel de beste manier om deze lakjes te gebruiken. Over een gekleurd lakje vind ik de lakjes goed bruikbaar, maar persoonlijk ben ik er niet zo gek op. Het geeft een beetje rommelig effect wat sommige meiden waarschijnlijk heel leuk nonchalant vinden staan, maar ik vind het niet zo mooi. Dus geen warm onthaal van mij voor deze harige jasjes. Hoe staat het bij jullie? Lopen jullie er wel warm voor?

Liefs, Alette

  – Alette schrijft eens per week voor By Sjanty en daarnaast dagelijks op blissfulbeauty.nl –

18 reacties op “Sally Hansen Fuzzy Coats”

Het is inderdaad jammer dat sommigen niet helemaal dekken, want dan vind ik ze het leukst! Maar die lichtroze met vier laagjes op je nagels zou ik nog wel dragen denk ik, vind het wel cute. Alleen jammer dat het dan zo’n dik plakkaat wordt… hmmm.

Ik ben verliefd op Fuzzy Coat..! In Canada heb ik Tight Knit 400 gekocht voor een bedrag van € 6,50. Later kwam ik het lakje tegen voor een bedrag van € 4,95. Ik vind de kleurencombi (blauw en wit) awesome! Ik vind het met name erg mooi staan wanneer je als basislak een blauwe nagellak gebruikt. Net zoals wat jij nu hebt gedaan, Alette. Ik vind het er zo mooi uitzien! Jammer dat je er niet helemaal enthousiast over bent. Ach, smaken verschillen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.