Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Roberto Cavalli Paradiso

Het gevoel van zomerse zon, vrijheid, blijheid en luxe. Roberto Cavalli Paradiso heeft het allemaal. Zowel het flesje als het parfum zelf

RC1

Zodra het doosje in beeld verschijnt weet je eigenlijk al een beetje welke richting de geur van het parfum zal opgaan. Vrolijke kleuren, goud, zwierig en exclusiviteit. En dat is ook precies zoals het parfum ruikt. Een zomerse geur met een aura van luxe door warme ondertonen die heel subtiel door de lichte geuren heen schemeren. Een paradijs in een flesje, die je door middel van een spray op jezelf kunt overbrengen. Zon, zee, strand, cocktails en een wild festivalleven, maar wel in stijl.

RC2

Charme, glamour en stijl zijn geen eigenschappen die je door middel van kleding krijgt en zelfs een geurtje kan hier niet voor zorgen. Dit moet in je karakter zitten. Iets waarmee je geboren bent. Iets waarnaar je leeft. Pas als je het bent kun je het uitstralen. Voor die vrouw is dit parfum bedoeld. Een energieke vrouw die van elk moment een geluksmoment wilt maken.

RC3

Roberto Cavalli paradiso opent met sprankelende citrus, weelderige bergamot en zoete mandarijn. Het hart is opgebouwd uit wilde jasmijn. Roze laurier en parasol pijnboom verdedigen de basis.

RC4

Met dit parfum brengt Roberto Cavalli overduidelijk en ode aan sensualiteit en verleiding.

Roberto Cavalli Paradiso is verkrijgbaar is verschillende maten, in verschillende prijsclasses: het eau de Parfum van 30 ml kost €49,94; het eau de Parfum van 50 ml kost €71,06 en het eau de Parfum van 75 ml kost €92,17. Vanaf deze maand zal het parfum verkrijgbaar zijn bij verschillende verkooppunten zoals de Bijenkorf en Douglas.

Q: Ben jij een Roberto Cavalli Paradiso-type?

Één reactie op “Roberto Cavalli Paradiso”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.