Categorieën
Beauty Make-up

Rituals Super Shine lipgloss – Ruby Night

Van het merk Rituals had ik tot afgelopen half november alleen een paar nagellakjes in huis, verder nog helemaal niets. Ja, schandalig hè… Tot het vreugdevolle moment dat de allereerste Glossybox bij me afgeleverd werd en ik daar een Rituals Super Shine lipgloss in trof!

De Rituals Super Shine Lipgloss is er in 9 betoverende kleurtjes met de volgende namen: Satin Rose, Sugar Rose, Icy Amethyst, Ruby Blossom, Sweet Citrine, Gold Flower, Amber Delight, Ruby Night en Crystal Glow. In mijn Glossybox vond ik de roodbruine Ruby Night.

De lipgloss komt net als alle Rituals cosmetica in een zwart doosje met een roodkleurige binnenkant met daarop de tekst: According to ancient Chinese medicine, Ruby gives strength, energy and passion and it stimulates the blood circulation. De gloss is dus verrijkt met de eeuwenoude edelsteen Robijn, die de doorbloeding van de huid zou stimuleren waardoor deze elastischer wordt en een gezondere uitstraling krijgt.

De vrij brede huls van de gloss zelf is transparant waardoor je de mooie roodbruine, glitterige kleur van de gloss er doorheen kunt zien en heeft een gladde, zwarte dop.

Zoals je ziet heeft de gloss superveel kleine paars-, blauw- en goudgekleurde glittertjes in zich, echt gorgeous!
Volgens de beschrijving van Rituals geeft de  gloss je intens gekleurde en superglanzende lippen en moet niet plakkerig aanvoelen.

Bij het openen van de gloss zie ik een niet heel lange sponsapplicator die een lekker, licht fruitig geurtje heeft.

De kleur van de gloss is op zich goedgepigmenteerd, maar niet volledig dekkend waardoor deze wel wat sheer blijft. Ik ben het niet helemaal met Rituals eens dat de gloss niet plakt, want als ik er wat van op mijn hand aanbreng merk ik meteen dat het een vrij kleverige substantie is.. Net als in de huls zie ik ook op mijn hand superveel mooie glittertjes in de gloss terug, wat het net die extra touch geeft.

Helaas is de gloss ook op mijn lippen wel wat aan de plakkerige kant, persoonlijk vind ik dat nogal een afknapper. Verder moet ik ook wel wat moeite doen de gloss netjes aan te brengen, want er ontstaan snel van die donkere randjes rondom mijn liplijn, de gloss trekt in de lijntjes en als ik met mijn lippen over elkaar wrijf hoopt de gloss zich op een aantal plekken op.

Hoewel ik de kleur van de gloss zelf niet zo snel uit zou kiezen en iets dergelijks eigenlijk nooit draag vind ik ‘m toch nog best mooi staan, het heeft wel iets chiques ofzo. Toch zou ik als ik een dergelijke kleur zou kopen niet perse voor de Super Shine gloss van Rituals gaan, aangezien deze met € 12,50 behoorlijk aan de prijs is en ik van de extra’s die het zou moeten hebben niet heel veel merk. Natuurlijk is het leuk dat er edelsteen in de gloss is verwerkt, maar als ik dat alleen in de prijs merk vind ik dat niet zo interessant.

 Pluspunt
Geeft mooie kleur met veel glittertjes

Minpunten
Prijs van 12,50
Plakt wel een beetje
Is niet helemaal dekkend, blijft wat sheer
Trekt snel in de lijntjes van lippen en blijft niet heel mooi zitten

De Rituals Super Shine lipgloss is voor 12,50 verkrijgbaar bij de Rituals winkels of via www.ritualsshop.nl

Q: Heb jij veel Rituals cosmetica in je bezit of net als ik ook niet heel veel?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

15 reacties op “Rituals Super Shine lipgloss – Ruby Night”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.