Categorieën
Beauty Nagels

Rimmel Salon Pro With Lycra Nailpolish

Nagels zijn er om mooi te maken. Dat ze je vingertoppen beschermen en dat je ermee kunt krabbel is mooi meegenomen. Verzorgde nagels zijn als een schoongemaakt huis, je voelt je er zoveel fijner bij, al kost het wat meer moeite. Die moeite is bij nagelverzorging dan wel een stuk aantrekkelijker dan het schoonmaken van een huis, maar dat terzijde.

Rimmelnagellak3
Als het aan ons lag zouden we dagelijks bij de manicure aanschuiven om onze nagels strak in de lak te laten zetten, zij het niet dat we wel meer te doen hebben dan een beetje in een nagelstudio rondhangen en dat het nogal een hap uit ons budget neemt, waarvoor we ons drie keer in de rondte moeten werken en dus alsnog geen tijd hebben.

Rimmelnagellak1
Gelukkig kunnen we werken en de manicure ook gewoon combineren. Want tussen het werk door is er altijd wel een gaatje te vinden om zelf je nagels van een lekker kleurtje te voorzien. En met de Rimmel Salon Pro With Lycra Nailpolish krijg je ook nog eens het manicure-effect. Lycra is aan de nagellak toegevoegd voor die verdikte structuur, mooie ronde vorm en volle glans zoals je dat van de nagel-styliste gewend bent. Rimmel zegt het, en het is ook zo, want we zouden geen Femme Magazine heten als we het niet even zouden testen om de proef op de som te nemen.

Rimmelnagellak2
De kleuren van de geteste lakken: 135, 145, 444, 454. De twee laatstgenoemde kleuren zijn ontstaan uit een samenwerking met ons allen bekende en Rimmel-gezicht Kate Moss.

Rimmel135

Rimmel145

Rimmel444

Rimmel454
Met twee lagen komt het gel-effect tevoorschijn zoals je op de foto’s kunt zien. Wat je ook ziet is dat sommige lakjes nog een derde laag kunnen gebruiken. Dat is jammer, van Rimmel zijn we beter gewend. Met de fijne U-vormige kwast lak je in twee tot drie bewegingen de lak strak op de nagel zonder speciale manoeuvres te hoeven uit te halen. Het laatste pluspunt: de lak droogt erg snel.

De kleuren zijn voor € 6,99 verkrijgbaar bij verschillende warenhuizen en drogisterijen in Nederland.

Q: Wat vind jij van deze kleurtjes? Heb je zelf al ervaring met de Salon Pro With Lycra Nailpolish?

4 reacties op “Rimmel Salon Pro With Lycra Nailpolish”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.