Categorieën
Beauty Make-up

Rimmel Royal Gloss

Op de dag van dé Royal Wedding moet je je lippen natuurlijk wel een beetje koninklijk versieren en waarmee kan dat beter dan met deze leuke Rimmel Royal Gloss, die ook nog eens uit Londen afkomstig zijn! Het Kruidvat is flink aan het weggeven deze week want naast de 50% korting op alle make-up actie krijg je bij aankoop van een Rimmel product naar keuze een Royal Gloss gratis en aangezien er bij ons twee Rimmel producten werden ingeslagen kregen we dus twee Royal Glossjes!

Op een dag als deze willen we natuurlijk alleen het mooiste en beste voor onze prinsessen-lippen en gaan we voor Royal. Deze glossjes zouden je lippen volgens Rimmel een mooie glans geven en daarnaast zijn ze ook nog eens verrijkt met vitaminen A, C & E waarmee ze je lippen lekker hydrateren en verzorgen. De glossjes zijn voorzien van zoete geuren van bijvoorbeeld snoep, chocolade en perzik en beloven een niet-kleverige, frisse glans.

De tubes zien er om te beginnen echt hartstikke leuk uit met sierlijke letters, aan de bovenkant een glamour randje zilver met daarin het Rimmel London logo en het bekende kroontje, dat bij deze Royal Gloss natuurlijk niet mag ontbreken en dus goed van pas komt. Aan de kleur van de tube kun je meteen zien welke kleur de gloss heeft en ze bevatten 14 milliliter.
De Royal Gloss is in verschillende tinten beschikbaar: 051 Peach Crush, 061 Pink Taffy, 091 Twinkle Pink, 101 Candy Bar, 121 Yummy, 131 Jelly Baby, 161 Delicious, 201 Berry Crush, 221 Sweet Lust, 291 Bubble Blush, 301 Moreish, 611 Sugar Glaze, 701 Cookie, 801 Gourmet.

Mijn lippen probeerden de 301 Moreish ( wat betekent: ‘smaakt naar meer’) en de 801 Gourmet (betekent ‘snoepgoed’).
Een heel duidelijk aanwezige snoepgeur aan de glossjes kan ik niet echt ontdekken, de 301 Moreish ruikt heel licht zoetig en de 801 Gourmet eigenlijk heeft weinig tot geen geur.

Het klopt inderdaad dat de glossjes niet plakken, wanneer ik er wat van op mijn hand aanbreng kan ik het er zo met een tissue weer afvegen zonder dat het een plakkerig laagje op mijn huid achterlaat en zou ik zelfs niet eens mijn handen hoeven wassen of make-up remover hoeven gebruiken. Dit valt me reuze mee, want zoals ik al wel eens eerder heb gezegd vind ik het nadeel aan veel lipglossjes in tube-vorm vaak dat ze enorm plakken en het snel een vieze smeerboel wordt, maar daar heb je met deze dus praktisch geen last van.

De tubes hebben een niet heel enorm groot gaatje bij de opening, maar er komt met een klein kneepje toch al vrij veel uit dus let er op dat je niet te hard knijpt.

Wanneer ik van beide kleurtjes iets op mijn hand aanbreng zie je dat de glossjes vrij sheer en niet heel sterk gepigmenteerd zijn.

Zoals je ziet geeft de 301 Moreish een vrij doorzichtig donkerroze kleurtje en is de 801 Gourmet simpel transparant.

Dan de glossjes op de lippen aangebracht:

Op de lippen zie je vrij weinig terug van de roze kleur in de 301 Moreish, maar geeft hij in vergelijking met de 801 Gourmet wel een iets donkerder tintje. Op de lippen geeft de 301 Moreish ook enkele subtiele glittertjes, die overigens niet heel duidelijk zichtbaar zijn. De Rimmel Royal Glossjes zijn al met al leuke glossjes die er heel leuk uitzien en gelukkig niet plakken, wat erg fijn is. Nog fijner is natuurlijk dat je ze nu ook nog eens gratis krijgt!

By Sjanty vindt dit product:

De Rimmel Royal Gloss t.w.v. € 5,99 krijg je tot en met zondag 8 mei gratis bij aankoop van een Rimmel product naar keuze en zijn na die tijd ook voor die prijs te koop.

3 reacties op “Rimmel Royal Gloss”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.