Categorieën
Beauty Make-up

Rimmel Magnif’Eyes Eye Shadow

Wat kan er nieuw zijn aan oogschaduw? In dit geval niet veel. Het gaat ons vooral om de kleuren. Rimmel introduceert namelijk vier nieuwe oogschaduwtjes, allemaal in een nieuwe kleur. Allemaal even herfst-achtig mysterieus.

ri1

Rimmel Magnif’Eyes Eye Shadow vult met vier nieuwe kleuren de schappen in de drogisterijen aan, van links naar rechts: Chocolate Mania (#002), Taupe Magnificence (#003), Magentic Dream (#004) en Magnetic Blue (#007).

ri2

Diepe kleuren die naadloos aansluiten op het seizoen dat ons opwacht. Van het seizoen dat eigenlijk al stiekem veel te veel van zich laat zien: de herfst. De mysterie van het op één na laatste seizoen van dit jaar komt sprookjesachtig naar voren.

ri3 ri4ri6

De oogschaduw is makkelijk met een vingertop aan te brengen. Zowel droog als nat kan het ooglid ingekleurd worden met de oogschaduw.

ri5

De intense kleuren van Magnif’Eyes Eye Shadow zijn goed gepigmenteerd. De oogschaduw blijft lang zitten zonder dof te worden, te vlekken of te vervagen, mits je er vanaf blijft. Als je veel in je ogen wrijft zal de oogschaduw deze wrijving niet aankunnen en zal hij het niet volhouden.

De vier kleuren van Magnif’Eyes Eye Shadow zijn verkrijgbaar voor €7,49 per stuk bij verschillende drogisterijen.

Q: Welke kleur vind je de mooiste?

2 reacties op “Rimmel Magnif’Eyes Eye Shadow”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.