Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Rimmel Cocktail Colour nagellakken

Door Lin – Ik ben dol op bijzondere lakken en laat Rimmel nou onlangs een bijzondere collectie hebben uitgebracht: Cocktail Colour. Op het eerste gezicht lijken het misschien glitterlakken maar nee, ze zijn anders. Ik denk dat jullie wel bekend zijn met flakies? De Cocktail Colour lakken zitten bomvol met zogeheten glass flecks, een soort miniflakies die minder transparant zijn en een hoop licht reflecteren.

Cutie Colada…..
Sappig, fruitig groen. What to wear? Een rode kokerjurk en de party kan beginnen!

Van de drie lakken is deze het minst dekkend. Dit is een nadeel, maar ergens ook een voordeel want je kunt deze lak daarom goed gebruiken als topcoat. Op de foto zie je de Cutie Colada over Shout Out Loud (ook van Rimmel) en om ‘m goed dekkend te krijgen heb ik 6 laagjes aangebracht. Best veel, maar zo kan je wel zien hoe de lak eruitziet: een beetje duochrome-achtig.

RimmelCC005RimmelCC006Baby Bellini’s
Een vleugje exotisch paars . What to wear? Glanzende hotpants voor een super party night.

Deze diepe paarse lak dekt een stuk beter, op de foto zie je twee laagjes en daarmee is de lak compleet dekkend. Deze kan je dus niet als topcoat gebruiken. Ook bij deze lak heb ik het idee dat deze duochrome is. Je kan dat op de foto’s vooral zien aan het flesje. Maar als je goed kijkt ook aan de randen, daar heb ik het idee dat de lak roze is ipv paars.

RimmelCC007RimmelCC008Hawaiian Punch
Sprankelend robijnrood. What to wear? Roze jeans en een witte top voor een chique look.

Er staat wel robijnrood, maar deze lak neigt meer naar het roze. Deze lak dekt in drie laagjes. De basislak is iets tussen rood en roze in, maar doordat de glassflecks meer roze zijn zie je meer roze. Bij deze lak heb ik niets qua duochrome effect kunnen ontdekken.

RimmelCC009De Rimmel Cocktail Colour nagellakken kosten € 6,99 per stuk en zijn onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind je van deze 3 leuke Rimmel lakjes?

30 reacties op “Swatches Rimmel Cocktail Colour nagellakken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.