Categorieën
Beauty

Neoderma gezichtsverzorgingsproducten

Ben je je puberteit inmiddels allang en breed voorbij, zit je nog altijd opgescheept met die vreselijke pukkels.
Gemiddeld heb je, áls je er last van hebt natuurlijk, tussen het vijftiende en vijfentwintigste levensjaar het meeste last van jeugdpuistjes, maar eigenlijk is deze term nogal misleidend want ook op latere leeftijd kan je huid je flink dwars zitten.

Alles geprobeerd, je kent het wel. Of niet, in dat geval ben je gezegend met een volmaakt egaal perzikhuidje. Aangezien zo’n 80% van de meisjes en zo’n 90% van de jongens dat niet gegund is bestaat er dus een grote kans dat je in de afgelopen jaren van je leven veelvuldig een bezoek aan de Kuidvat, Etos, DA en de rest van al dit soort ketens hebt afgelegd. Nivea, Garnier, Clearasil: alle mogelijke merken heb je zo’n beetje gesponsord maar verbetering, ho maar. Het grootste probleem is dat die bulten op je gezicht je tot wanhoop drijven.

Elke ochtend weer tuur je met een half oog naar de badkamerspiegel om te checken of er die nacht weer eén of erger, meerdere, bij zijn gekomen.
En dan die reclames van producten waarmee die pukkels als sneeuw voor de zon schijnen te verdwijnen. Dat wil ik ook!, denkt zo’n beetje iedereen die wordt geteistert door de hel dat puisten heet en schaft vervolgens de volgende dag het hele assortiment aan. Been there, done that.
Probleem is dat ‘de grote merken’ als Garnier, Nivea, Clearasil helemaal niet zo goed zijn als ze zeggen.
Ze bevatten vaak een enorme hoeveelheid alcohol en agressieve rommel waardoor je huid totaal uitdroogt en daardoor nog meer talg aan gaat maken met als gevolg, jawel.. nog meer puisten.
Ik denk dat ik inmiddels een productlijn heb gevonden die mijn huid eindelijk ’s niet uitdroogt en eruit laat zien als een slagveld. Benieuwd? Lees dan snel verder!


Neoderma.
Neoderma betekent vanuit het Grieks vertaald: “nieuwe huid” en is afkomstig uit Cyprus.
Neoderma is een exclusieve huidverzorgingslijn die “schoonheid terug naar de natuur” brengt.
Het gebruik van actieve kruiden en plantenextracten biedt een oplossing voor veel voorkomende huidproblemen zoals puistjes, littekens en couperose.
De Neoderma producten zijn vrij van minerale oliën als vaseline, lanoline, dierenextracten en genetische gemanipuleerde planten of kruidenextracten en hebben dus geen agressieve aanpak.
De basisprincipes voor Neoderma zijn dan ook:
1. Het gebruik van de beste actieve ingrediënten
2. Het toepassen van de nieuwste technologieën.

“Neoderma brengt schoonheid terug naar de natuur.”

Er zijn 5 exclusieve kruidencoctails welke elk uit een eigen huidverzorgingslijn bestaan. Zo heb je de Hydraterende kruidencocktail, de Rebalancing kruidencoctail, de Anti-age kruidencocktail en de Whitening kruidencocktail.
Elke kruidencocktail bevat drie actieve kruiden met een synergetische werking voor de specifieke huidsoort te verzorgen en te verbeteren.

De Neoderma lijn die je voor een vette en onzuivere huid kunt gebruiken bevat o.a. een Cleansing Mik, Tonic Lotion, Cream Mask en een Apricot & Almond Scrub. Op de foto zie je uiterst links ook de Blue Blood Gel, dit is een crème die het zuurstof in de huid transporteert en trekt alle Neoderma producten die je daarna op je huid aanbrengt dieper naar binnen. Daarnaast is de Blue Blood Gel ook geschikt om rondom de ogen aan te brengen, dit werkt tegen rimpeltjes. De prijs van de producten is door zijn exclusiviteit wat aan de hoge kant, maar daarentegen kun je er ook lang mee doen omdat je van alles maar heel weinig hoeft te gebruiken en zeg nou zelf….. een mooie huid is heel wat waard!
Ikzelf ben in aanraking gekomen door een schoonheidsspecialiste waar ik na een lange zoektocht op internet terechtkwam en raadde mij in mijn wanhoop deze productenlijn aan.
Een paar jaren lang heb ik zo’n beetje alle gezichtsproducten van
Garnier gebruikt, maar dat is achteraf zo slecht geweest. Helemaal funest zijn de Pure Pads geweest die zo’n beetje in de alcohol dreven en mijn huid tot op het bot toe uitdroogden en kapot maakten. En ik maar lekker over die pukkels heen rossen en denken dat ze de volgende morgen verdwenen zouden zijn. In plaats daarvan was het effect meer een vuurrode huid en nóg meer pukkels.
Tja, en daar betaal je dan ook nog de hoofdprijs voor.
Zoals gezegd ben ik op aanraden van de schoonheidsspecialiste de producten van Neoderma gaan gebruiken en vrijwel meteen ging er een wereld voor me open. Zoals hierboven genoemd bevatten de producten van Neoderma geen agressieve ingrediënten en puur natuurlijke producten en dat merk je. Je huid wordt zijdezacht, rustig en de natuurlijke aanpak maakt dat pukkels veel sneller en mooier verdwijnen.

Wil je ook de productlijn van Neoderma eens proberen?
Kijk dan even op de website www.neoderma.co.nl, waar je ook een webshop vind.

De prijs van deze Cleansing Milk en Tonic Lotion ligt rond de € 25,-
De prijs van het Cream Mask en de Apricot & Almond Scrub ligt rond de € 30,-

Één reactie op “Neoderma gezichtsverzorgingsproducten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.