Categorieën
Beauty

Real Techniques Core Collection kwastenset

Oh oh oh, wat ben ik trots! Naast de vier mooie merken die we al hadden in mijn shop The Make Up Spot is er deze week nog een prachtige naam aan toegevoegd, namelijk Real Techniques! Voor jullie waarschijnlijk geen onbekende, want Real Techniques is hotter dan hot in beautyland en is op dit moment één van de meest gewilde kwastenmerken. Natuurlijk heb ik voor mezelf ook stiekem een setje opzij gelegd en laat ik je vandaag kennismaken met de prachtige Core Collection!

De Core Collection is een ontzettend populair set kwasten en dat is niet zo verwonderlijk, want voor slechts 26 eurootjes heb je een een hele mooie, superstevige zwarte bewaarmap – die ook te gebruiken is als standaard – met daarin 4 fullsize kwasten.

De kwasten van de Core Collection hebben allemaal een oranje steel en hieraan kun je zien dat ze bedoelt zijn voor het gezicht.

In de Core Collection vind je een:

– detailer brush, ideaal voor het nauwkeurig aanbrengen van bijvoorbeeld concealer en lipstick
– pointed foundation brush, voor het aanbrengen van foundation
– buffing brush, voor het aanbrengen van minerale poeder of minerale foundation
– contour brush, ideaal voor het aanbrengen van highlighter of bronzer

Het belangrijkste van kwasten is natuurlijk dat ze hun werk goed doen maar hey, het vrouwelijk oog wil ook wat. De kwasten hebben een mooie, lichte aluminium glanzende steel met daarop het Real Techniques logo en de naam van de kwast en zijn voorzien van een rubberen onderkant. Lookin’ kinda fancy, huh?

Je kunt deze kwasten met een gerust hart gebruiken want ze zijn niet gemaakt van dierenharen, maar van synthetisch taklon en zijn daarmee 100% cruelty free. De haren zijn supersupersuperzacht en hoe ze het doen doen ze het maar je kunt ze zoveel gebruiken en wassen wat je wilt, er valt bij wijze van spreken nog geen háártje uit. Amazing!

Ik had al veel enthousiaste verhalen gehoord en gelezen over deze kwasten maar nu ik ze zelf heb kan ik je ook uit eigen ervaring zeggen: er is geen woord van gelogen! Ik ben echt onder de indruk van de zachtheid en de kwaliteit van de kwasten en make-uppen wordt er serieus nóg leuker van.

De Contour Brush gebruik ik op dit moment standaard voor het aanbrengen van blush en/of highlighter, daar is ‘ie echt ideaal voor. De Detailer Brush is super voor het subtiel en netjes aanbrengen van concealer langs je neus en onder je ogen, maar is ook heel geschikt voor het inkleuren van je lippen. Foundation gebruik ik lang niet iedere dag maar áls ik het doe breng ik dit nu het liefst aan met de Pointed Foundation Brush, die zorgt voor een prachtig egaal en subtiel resultaat. In het geval van minerale foundation en/of poeder is de Buffing Brush dé kwast die je nodig hebt, ook echt een topper!

De Real Techniques Core Collection is voor € 25,99 verkrijgbaar bij The Make Up Spot.
Nice to know: bij bestellingen boven de € 30,00 is de verzending gratis!

Q: Ben jij al bekend met de Real Techniques kwasten?

32 reacties op “Real Techniques Core Collection kwastenset”

Ik heb ze onlangs ook gekocht en de kwasten zijn SUPER. Als je ze te duur vindt, dan vraag je de kwasten voor je verjaardag, sinterklaas of kerst,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.