Categorieën
Beauty Nagels

Pupa Nail Art Kit – 907 Silver Blue

Velen van jullie zijn misschien al wel bekend met de inmiddels bekende Nail Art kitjes van Pupa en dit najaar komt het merk met een vijftal nieuwe kleurcombinaties. Het is echt heel gek, maar op het moment dat de crackle helemaal hip & happening was vond ik er weinig aan en nu het een beetje aan het afzwakken is, jawel, loop ik met crackle nagels….

Het Nail Art Kitje is een klein vierkant doosje met daarin 2 lakjes: een Art Base en een Art Top. De Art Base is een basislak met een metallic finish en de Art Top is een crackle topcoat met een matte finish. Zoals ik al zei zijn er in totaal vijf nieuwe kitjes: 907 Silver & Blue, 992 White & Taupe, 993 Pink & Purple, 994 Silver & Grey violet en 995 Light blue & Lilac waarvan ik de Silver Blue en de Silver Grey Violet heb. Van deze twee ga ik je als eerste de  zilver/blauwe laten zien!

De twee lakjes in het kitje zijn niet zo heel groot, ze bevatten beiden slechts 5 milliliter. Ik vind de flesjes er wel cute uitzien met hun ronde vormen en mooie matte zwarte dop met in het rood het Pupa logo.

Op de achterkant van het kitje vind je aan de hand van afbeeldingen een soort gebruiksaanwijzing hoe je de lakjes aan moet brengen. Stap 1 is dat je een laag van de Art Base op je nagels aanbrengt en vervolgens moet je even minimaal 4 minuten wachten tot deze goed droog is. Als de vier minuten om zijn pak je de Art Top en breng je hier in één beweging een laagje van aan zonder in tegengestelde richting terug te strijken. Als het goed is zal deze bovenste laag dan binnen 5 seconden gaan kraken.

De Art Base van dit 907 Silver Blue setje is een heel mooi glamourous zilveren lakje met heel veel glittertjes en een metallic glans. Ik had zo mijn vraagtekens bij het gegeven dat je volgens Pupa maar 1 laagje van de basiskleur aan moet brengen, maar dat blijkt inderdaad genoeg want de lak is echt super dekkend. De Art Top heeft een mooi diepblauwe kleur die inderdaad supersnel en op een mooie manier kraakt en is daarmee wat mij betreft ook de beste crackle nagellak die ik zelf ooit heb gebruikt heb.

Pluspunten
Art Base kleur is met 1 laagje al dekkend
Lakjes brengen fijn aan
Crackle topcoat kraakt heel snel en mooi
Art Top laag heeft een mooie matte finish

Minpunten
Prijs van € 12,50
Flesjes zijn wel erg klein en bevatten slechts 5 milliliter
Verkrijgbaarheid Pupa

De Pupa Nail Art kitjes zijn voor € 12,50 verkrijgbaar bij deze Pupa verkooppunten.

Q: Wat is jouw favoriete crackle nagellak?

11 reacties op “Pupa Nail Art Kit – 907 Silver Blue”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.