Categorieën
Beauty Nagels

Pink Disco Nails met Sally Hansen nagellak

De maand oktober staat ieder jaar in het teken van borstkanker, een mooi initiatief van Pink Ribbon. Deze maand kleurt heel Nederland opnieuw roze en één van de acties om aandacht te vragen voor borstkanker is door de nagel van je pink van een roze lakje te voorzien. Nu vind ik het ook geen straf om al mijn nagels in het roze te steken en ze ook nog wat extra’s te geven, vandaar de Pink Disco Nails die ik maakte!

Wat heb je nodig?

Sally Hansen Hard As Nails Xtreme Wear nagellak 320 Fuchsia Power (of een vergelijkbaar lakje)
Sally Hansen Hard As Nails Xtreme Wear nagellak 180 Disco Ball (of een vergelijkbaar lakje)
(foundation) sponsje

De Sally Hansen Hard As Nails Xtreme Wear nagellak (prijs ligt rond de € 6,99) is bij de meeste ICI Paris, Douglas en Kruidvat filialen te verkrijgen en is er in totaal in 16 verschillende kleurtjes. Deze Xtreme Wear ultra longlasting en beschermende lakjes moeten je nagels naast voorzien van een mooi kleurtje ook sterker en glanzender maken. De nagellak bevat namelijk een exclusief Micro Shine-complex dat zich aan de proteïnen in de nagel hecht en daarmee een coating vormt die rijk is aan calcium en mineralen. Dit zou moeten zorgen voor een harde, glanzende nagellak die tot een week zou moeten blijven zitten. Mijn ervaring is dat deze lak inderdaad niet snel chipt, maar een week houdt hij het nu ook weer niet helemaal uit.

Om te beginnen heb ik mijn nagels van twee laagjes 320 Fuchsia Power voorzien, een heel mooi creamy fuchsiaroze lakje dat met 2 laagjes volledig dekkend is.

Daarna heb ik wat van de Disco Ball op een tissue gedruppeld en hier het puntje van het foundationsponsje ingedoopt. Het is eigenlijk handiger een schuin sponsje te gebruiken omdat je dan een wat kleiner puntje hebt en wat netter kunt werken, maar die hadden we op het moment even niet in huis.

Vervolgens heb ik het puntje van het sponsje met de glitternagellak over het bovenste randje van mijn nagels gedept zodat er een mooi randje met glitters op het Fuchsia Power lakje komt.

Het resultaat: simpel te maken mooie, knallende roze nagels met een glamourous randje!

Q: Lak jij je (pink)nagel(s) deze maand ook expres in het roze?

6 reacties op “Pink Disco Nails met Sally Hansen nagellak”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.