Categorieën
Beauty Nagels

Party on the nails!

Misschien had je het vanmorgen al gelezen op de Facebook– of Twitterpagina: vandaag is het een klein beetje feest in huize By Sjanty want mijn allerliefste vriendje loopt vandaag alweer een kwart eeuw, oftewel 25 jaar, op deze prachtige aardbol rond. Het leek me daarom wel toepasselijk om op deze zonnige zaterdagmiddag voor een gezellig party on the nails creatie te gaan en die deel ik natuurlijk graag met jullie!

Voor deze nagelcreatie heb ik gebruikt:

Essence 24/7 Base Coat | Kleancolor 5 Black uit Kleancolor Gothic Nail Mini Collection Wicked Witch | Kleancolor 20 Neon Pink | OPI Nail Lacquer Nicki Minaj collectie Save Me | wattenstaafje

Natuurlijk heb ik eerst een laagje van de Essence Base Coat op mijn nagels aangebracht zodat ze niet gaan verkleuren, wat zeker met zwarte nagellak wel een must do is. Daarna heb ik mijn wijs-, en middelvinger en pink twee laagjes van de Kleancolor 5 Black gegeven, een heel mooi diepzwart lakje met een prachtige creamy glans. Mijn ringvinger heb ik expres overgeslagen, daar heb ik de knallende 20 Neon Pink van Kleancolor voor bewaard en ook hier twee laagjes van aangebracht. Dan komt nu het leukste gedeelte: get the party on the nails! Ik heb hier het supergave Save Me lakje uit de Nicki Minaj collectie voor gebruikt, maar het kan ook prima met bijvoorbeeld het Essence pigment 04 Broadway starlet, het Wet ’n Wild Party of Five Glitters lakje of de 169 Grand Finale uit de Kleancolor What Girls Really Talk About Glitter Nail Lacquer Mini Collection, die een stuk goedkoper zijn.

Vervolgens heb ik een wattenstaafje in het potje gedipt en de glitters bij de zwarte lak op het onderste gedeelte van mijn nagel gedept. Ik heb het in een par laagjes aangebracht, zodat het een mooi dekkend geheel wordt. Bij de roze nagel heb ik het juist aan de bovenkant aangebracht, zodat het geheel net een wat meer speels effect krijgt. Je ziet het: deze party on the nails creatie is makkelijk en snel maar ook lekker glitter & glamour en feestelijk!

Q: Wat van je van deze Party on the nails creatie?

18 reacties op “Party on the nails!”

Sjanty ,

Kan je me vertellen waar O.P.I in nederland kunt kopen? ik zoek het wel maar weet niet waar en
wat is ongeveer kosten voor 1 nagellakje ervan ?

Liefs,
Janine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.