Categorieën
Beauty Make-up

NYX Glitter Pearl Mania

Naast gewone oogschaduws heeft NYX ook losse oogschaduwpoeders in haar assortiment die de naam Pearl Mania dragen. Naast deze Pearl Mania kun je ook kiezen voor de Glitter Pearl Mania die, zoals de naam al verklapt, glitters bevat!

De Glitter Pearl Mania is er in de volgende kleurtjes: Gp01 Blue, Gp02 Apple, Gp03 Crystal, Gp04 Pink, Gp05 Gold, Gp06 Silver, Gp07 Purple, Gp08 Hot Gold, Gp09 Disco Ball en Gp10 Hot Pink.
Hiervan laat ik je de Gp04 Pink zien!

De Pearl Mania komt in een klein doorzichtig plastic flesje dat 5 milliliter bevat en een klein zwart dopje heeft. Als je het dopje verwijdert kom je meteen bij de opening van het flesje en dus bij de poeder. Het had iets handiger geweest als het flesje een soort strooigaatjes had, daarmee kun je wat makkelijker doseren en heb je minder kans dat er meteen een hele bups poeder uitvliegt.

Het is het makkelijkste wat van de losse poeder op de rug van je hand aan te brengen en dit vervolgens met een (iets vochtige) kwast op je ogen aan te brengen. Wat je ook kunt doen is wat van de poeder op een tissue te doen en daar vanaf te werken. De poeder ziet er vanuit het flesje al prachtig uit en wanneer ik er iets van op mijn hand strooi geeft het een prachtig gepigmenteerde roze kleur met allerlei kleuren glittertjes erdoorheen, wauw!

De poeder is wel vrij grof van structuur, maar daarentegen zijn de glittertjes weer een stuk fijner. De poeder laat zich makkelijk verdelen, zoals je op onderstaande foto ziet.

Wanneer je een losse poeder als deze op je ogen aanbrengt is het wel aan te raden er een goede oogschaduwbasis onder aanbrengen, dan blijft het allemaal wat langer en beter op z’n plek zitten. De poeder is op zich weer vrij makkelijk te verwijderen en laat naderhand niet heel veel glitters op je huid/ogen achter zodat je er niet nog dagen onder zit. Behalve op je ogen zou je deze mooie glitters voor een feestelijk en glitter & glamour effect ook als versiering op je gezicht en lichaam aan kunnen brengen.

By Sjanty vindt dit product:

 De NYX Glitter Pearl Mania is voor € 2,39 per stuk verkrijgbaar via www.boozyshop.nl

7 reacties op “NYX Glitter Pearl Mania”

Ziet er fijn uit!
Maarreh, ik volg je blog nu al even, en ik heb eigenlijk nog nooit een negatieve review gelezen. Review je alleen fijne producten of hoe zit dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.