Categorieën
Beauty Make-up

NYC Natural Matte Foundation

In een haastige wereld -denk aan New York- heb je niet de hele dag tijd om je make-up bij te werken. Het zou wel zo fijn zijn als je alles in de ochtend opbrengt en dat het dan de rest van de dag blijft zitten, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Ook niet tijdens die belangrijke meeting en dat je niet per se nog even in de spiegel moet kijken voordat je je date te lijf loopt.

nama1

NYC streeft er met de vernieuwde Natural Matte Foundation naar om je foundation 12 uur lang precies in dezelfde houding te laten zitten als het moment dat je het hebt aangebracht. 12 uur lang een huid die niet glimt van vettigheid maar een zachte matte look garandeert.

Onze ervaring met NYC is dat het er altijd op of eronder is. De producten zijn óf extreem goed, of ze zijn op zijn zachts gezegd niet zo goed. Deze foundation kunnen we onder het kopje extreem goed schalen. Geloof ons, deze foudation komt aardig dicht in de buurt van onze ervaringen met Estee Lauder. Hij dekt, blijft goed zitten, hij is alleen iets minder subtiel. Maar hallo, deze foundation is dan ook 10x zo goedkoop, want voor €3,99 is it yours.

nama2

De lichtste kleur van het trio 001 Ivory.

nama3

Je zou denken dat van de tinten 001, 002 en 103 de kleuren zouden oplopen van licht naar donker, maar 002 sand is echt te donkerste kleur in het rijtje.

mana4

103 is de middelste tint. De onderste swatch zie je bijna niet, omdat deze tint het beste past bij de huidskleur van onze redacteur. Ze heeft hem extra dik geblend, zodat het nog wel zichtbaar is. Het is een mooie kleur die zich makkelijk laat opnemen door de huid.

NYC Natural Matte Foundation is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor €3,99.

Q: Wat vind je van deze foundation?

4 reacties op “NYC Natural Matte Foundation”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.