Categorieën
Beauty Make-up

NYC (New York Color) mascara’s

Ja het is zover, de eerste NYC review op By Sjanty! Ik ben inmiddels in het bezit van een aantal verschillende producten uit de uitgebreide collectie van dit budgetmerk waarvan de komende tijd reviews op By Sjanty zullen verschijnen. We beginnen met de mascara’s!

De NYC collectie bevat in totaal zes mascara’s, waarvan ik de Show Time – Volumizing Mascara, de High Definition – Separating Mascara en de High Definition – Volumizing Mascara heb uitgetest. Ik ga de mascara’s hieronder stuk voor stuk met je doornemen.


Show Time – Volumizing Mascara

€ 3,49

De Show Time mascara belooft wel 8 keer meer volume,  ideaal voor het creëren van een dramatische oogopslag voor een avondje uit. De huls ziet er in ieder geval wel glamourous uit met het zwart en goud en ook de naam Show Time klinkt aanlokkelijk. Wanneer je de mascara opent komt er een vrij langwerpig en niet heel dik borsteltje tevoorschijn.
De vorm van het borsteltje werkt best fijn en brengt prima en makkelijk aan. Ook prettig is dat er niet hele klonten mascara aan het borsteltje zitten als je hem uit de huls haalt. Bij het aanbrengen komt er niet teveel mascara tegelijk op je wimpers en scheidt het borsteltje deze mooi, zonder te klonten. Met 2 laagjes geeft de mascara al een mooi resultaat.

High Definition – Separating Mascara
€ 2,99

De High Definition – Separating Mascara zou je wimpers makkelijk moeten scheiden en aan moeten zetten zonder te klonteren. Ik vind de huls van deze mascara persoonlijk wat minder met die gele kleur, het ziet er niet heel glamourous uit en doet een beetje cheap aan. Als je de dop van de mascara draait komt er een langwerpig spits toelopend borsteltje met aan beide zijden hele kleine mini-kammetjes eraan tevoorschijn. Het eerste wat ik dacht bij het zien van het borsteltje was ‘oh nee’ want ik ben meestal niet zo’n fan van dit soort borsteltjes, maar ik moet hem natuurlijk eerst proberen voor ik echt kan oordelen.

Op zich brengt het borsteltje helemaal niet zo vervelend aan, door de kleine kammetjes aan het borsteltje scheidt de mascara je wimpers inderdaad wel makkelijk en ook deze klontert praktisch niet. Ook voorziet hij je wimpers na 2 à 3 laagjes van aanzienlijk meer volume.


High Definition – Volumizing Mascara

€ 2,99

De naam zegt het al: deze volumizing mascara moet je wimpers tot 10 keer meer volume geven.  Net als van de voorgaande gele word ik ook van dit oranje geheel niet heel enthousiast, maar goed dat is slechts de buitenkant. Deze mascara heeft net als de High Definition – Separating Mascara een plastic borsteltje met kleine kammetjes, alleen is deze wat langwerpiger en breder waarmee hij én separeert én volume geeft.

Het borsteltje brengt zo’n beetje op dezelfde manier aan als de gele variant, maar toch zit er bij deze wel veel mascara op het borsteltje als je hem uit de huls haalt en geeft deze daarom ook iets sneller klontjes. Met een laagje of 2 à 3 heb je mooie gesepareerde en volumineuze wimpers.

Ik vind de NYC mascara’s helemaal niet tegenvallen; ze doen hun werk prima en ook de prijs ervan (allen onder/rond de 5 euro) is natuurlijk heel fijn. Ik denk dat ze net zo goed hun werk doen als sommige duurdere mascara’s, dus ze zijn zeker het proberen waard!

De NYC  producten zullen vanaf één dezer dagen bij het Kruidvat verkrijgbaar zijn, wanneer dit exact zal zijn wisselt nogal per filiaal.

By Sjanty vindt deze producten:


5 reacties op “NYC (New York Color) mascara’s”

Ja, de eerste bevalt mij eigenlijk het beste.
Pak die nu ook regelmatig, naast mijn oude vertrouwde Rimmel The Max Volume Flash & Maybelline The Falsies dus dat zegt wel iets! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.