Categorieën
Beauty Make-up

NYC Applelicious Glossy Lip Balms

Rond deze tijd regent het nieuwe collecties en aankondigingen van nieuwe collecties en ook budgetmerk NYC doet er gezellig aan mee. De komende periode brengen ze weer een reeks nieuwe producten uit waar mijn beautyhartje meteen al sneller van gaat slaan, ik ben gék op nieuwe make-up spulletjes! Eén van de nieuwe items is een viertal lippenbalsems die voluit naar de naam Applelicious Glossy Lip Balms luisteren. Heb je ‘m al door…..? NYC, The Big Apple, Applelicious? Anyway, over naar de review van deze leukerds!

Er zijn in totaal vier verschillende Applelicious Glossy Lip Balms die allemaal een superschattig appeltje op de bovenkant van de stick hebben en in een leuke, opvallende roodroze verpakking versierd met kleine glittertjes komen. Helemaal NYC, maar toch nét een tikkeltje hipper dan eerst, leuk! De balsems hebben ook allemaal een leuk naampje die ook op de onderkant van de stick te vinden zijn: 350 Blushing Golden, 351 Caramel Apple, 353 Pink Lady en 356 Big Apple Red.

Net als de meeste lippenbalsems hebben ook deze een aantal veelbelovende ingrediënten en beloften meegekregen en ‘de appeltjes’ van deze Applelicious Glossy Lip Balms bevatten onder andere karitéboter, jojoba- en avocado-olie waardoor ze je lippen lekker zacht en gehydrateerd moeten houden. Verder beloven ze je lippen een subtiel kleurtje met een mooie glossy finish te geven, nou dat klinkt wat mij betreft goed!

Kijk nou hoe schattig dat er zo uitziet met die kleine appeltjes op de bovenkant, bijna zonde om te gebruiken gewoon! Ik was vooraf wel heel nieuwsgierig in hoeverre deze balsems je lippen zouden kleuren; zou het een heel licht, bijna transparant tintje zijn of zouden ze ook bijna door kunnen gaan voor lipstick? De swatches moesten het gaan uitwijzen!

Laat ik beginnen te vertellen dat de balsems echt zo zacht als boter zijn en heel smooth and easy over je lippen glijden. Daaraan te voelen zit het met dat verzorgende en hydraterende gedeelte dus wel goed. Verder hebben ze echt een heerlijk, licht appelachtig geurtje, lekker fris en fruitig. Wat mij best wel verbaasde was de hoeveelheid kleur die deze balsems geven, dat is echt bovengemiddeld. De lichte kleurtjes zijn verder niet echt heel opvallend, maar de rode geeft bijna net zoveel kleur als een lipstick, erg mooi!

De 350 Blushing Golden zorgt voor een lichte, metallic-achtige glans op je lippen, de 351 Caramel Apple is heel licht caramelbruin van kleur, de 353 Pink Lady kleurt je lippen schattig zachtroze en 356 Big Apple Red maakt ze mooi intens rood. Zoals je op de foto’s ook kunt zien geven de balsems je lippen een mooi glansje en daarnaast ook een heel zacht en verzorgd gevoel en hebben daarmee dan ook alle eigenschappen die een goede lippenbalsem zou moeten hebben. Jup, ik ben fan!

De NYC Applelicious Glossy Lip Balms zijn voor € 2,79 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat filialen met een NYC schap.

Q: En, heb ik je al een beetje nieuwsgierig gemaakt naar deze nieuwe lippenbalsems?

20 reacties op “NYC Applelicious Glossy Lip Balms”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.