Categorieën
Beauty Make-up

NYC (New York Color) Eyeliner Duet Pencils

Het regende NYC reviews op By Sjanty de afgelopen week! De meeste producten zijn met een dikke voldoende beoordeeld en nu zal moeten blijken of ook de Eyeliner Duet Pencils in de smaak vallen!

NYC noemt het Eyeliner Duet Pencils, maar eigenlijk is het ‘eyeliner’ hierin wat misleidend omdat je daar toch een ander product mee associeert. NYC bedoelt met eyeliner natuurlijk dat je met deze potloden je ogen van een mooi lijntje kunt voorzien, maar meestal noemen we dit dan gewoon ‘oogpotloden’. De potloden bevatten twee kanten, waarbij de ene altijd zwart is en dient om je ogen mee te omlijnen en lekker dramatisch mee aan te zetten en de andere kant heeft een kleurtje waarmee je je ogen kunt definiëren en laten spreken. Je krijgt dus eigenlijk twee potloden voor de prijs van één. Ik heb de 880 Mockingbird, een zwart-witte combinatie en de 886 Trough the Storm, een zwart-paarse combinatie. Naast deze zijn er nog vijf andere duo potloden; de zwart-donkerbruine 881 Rich Girl, de zwart-grijze 882 Endless Love, de zwart-blauwe 883 You’ve got the Power, de zwart-lichtbruine 884 A Place in the Sun en de zwart-groene 885 Islands in the Stream.

De potloden zijn doordat ze twee kanten bevatten behoorlijk lang en hebben daarom niet het meeste handige formaat om zo even in je make-up tasje mee te nemen. Verder zien ze er simpel maar op zich wel leuk uit en zie je in één opslag welke kleuren het potlood bevat. Wel een beetje vervelend is dat de dopjes aan de uiteinden niet heel goed blijven zitten (ze zitten nogal los) en er daardoor regelmatig af vallen.

De potloden hebben behoorlijk scherpe punten die wel fijn werken omdat je je ogen er heel nauwkeurig mee kunt omlijnen.

Als ik de potloden swatch komt er meteen heel veel kleur vanaf en ze voelen op mijn huid best vettig, maar niet onaangenaam aan. De zwarte zijn ook écht zwart en ook een lichte kleur als de witte is prima gepigmenteerd en geeft tevens een heel mooi subtiel parelmoerachtig glansje.
Bij de paarse kleur ontstaan wel wat kleine brokjes in de swatch, waar ik bij de andere kleuren weinig tot geen last van heb.

Als ik de potloden geswatched en op mijn ogen aangebracht heb slijt de scherpe punt wel behoorlijk snel en zul je hem  regelmatig bij moeten slijpen, maar ach de potloden zijn lang genoeg en kun je nog wel even mee vooruit!

NYC zegt over deze potloden dat ze lang blijven zitten en niet gaan vlekken of creasen, dus ook dat heb ik even aan een test onderworpen. Dat ze lang blijven zitten klopt, want de swatches van de zwarte potloden zijn na een flinke boenbeurt met make-up remover en een douche nog zichtbaar! Ook op je ogen blijven de potloden prima zitten, al moet je ze op je waterlijn wel af en toe een beetje bijwerken, maar dat is met veel oogpotloden het geval.
Voor een klein prijsje van € 2,99 waar je eigenlijk twee producten voor krijgt valt ook het NYC Eyeliner Duet Pencil helemaal niet tegen!

By Sjanty vindt dit product:

De NYC  producten zullen vanaf één dezer dagen bij het Kruidvat verkrijgbaar zijn, wanneer dit exact zal zijn wisselt nogal per filiaal.

5 reacties op “NYC (New York Color) Eyeliner Duet Pencils”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.