Categorieën
Beauty Make-up

4 nieuwe Essence 3D oogschaduws

Zo hé, mijn Catrice en Essence wishlist begint al lekker in te krimpen, er kan al flink wat weggestreept worden! Je zou haast denken dat ik nog geen oogschaduws heb zoveel als er op mijn verlanglijstje staan maar alles wat nieuw is, mooie kleurtjes heeft én glittert kan ik gewoon niet laten liggen. Een paar van de nieuwe Essence klappers heb ik in ieder geval al gescoord: een kwartet 3D eyeshadows!

Essence bombardeert ons dit voorjaar met een heleboel nieuwe oogschaduws en de 3D collectie maakt het met maar liefst 9 verschillende kleurtjes bijna onmogelijk om te kiezen: 01 Irresistible green, 02 Irresistible purr-ple, 03 Irresistible first love, 04 Irresistible caramel cream, 05 Irresistible blue sky, 06 Irresistible mermaid kiss, 07 Irresistible smoky eye, 08 Irresistible vanilla latte en 09 Irresistible chocolates

Wat je je precies moet voorstellen bij 3D oogschaduw? Het is vrij simpel: Essence heeft ze een mooi reliëfje gegeven dat voor een soort van 3D effect zorgt, that’s it. Iedere mono heeft twee bij elkaar passende kleurtjes en dat is echt wel heel handig voor een nachtje of weekendje weg want zo kun je met slechts één mono een mooie look met meerdere kleurtjes maken.

Meteen vanaf de eerste keer dat ik ze zag was ik gefascineerd door de prachtige kleurtjes van deze 3D oogschaduws en vroeg mijn nieuwsgierigheid zich continue af of ze ook daadwerkelijk mooi gepigmenteerd zouden zijn. Ha, en óf ze mooi gepigmenteerd zijn! En hieronder heb ik de oogschaduws alleen nog maar droog aangebracht, moet je nagaan hoe booming ze zijn als je ze een beetje vochtig maakt!

02 Irresistible purr-ple is een duo met een awesome lila- en violetpaarse kleur en kijk deze schoonheden eens shinen like a diamond!

06 Irresistible mermaid kiss is al net zo mooi, zo niet nóg mooier. Ik sta zo ongeveer te springen om hier een look mee te gaan maken!

08 Irresistible vanilla latte is wat minder in your face dan de twee duo’s hierboven, maar alsnog wel opvallend mooi. Ideaal voor een mooie everyday natural look!

09 Irresistible chocolates is een duo dat ik als groot liefhebber van bruin en donkerbruin zeker moest hebben en deze heeft dan ook meteen een plekje in mijn everydaybakje gekregen!

Wauw, wat zijn ze mooi, hè? Yep, ik ben echt aangenaam verrast! Behalve dat ze prachtige kleuren hebben zijn de oogschaduws ook superzacht, mooi glanzend en hebben eigenlijk niet echt minpunten, op een beetje een kruimelige structuur na dan.

De nieuwe Essence 3D oogschaduws zijn voor € 2,89 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Heb jij de nieuwe 3D oogschaduws al gespot en/of gescoord? Welke van deze vier is/zijn jouw favoriet?

27 reacties op “4 nieuwe Essence 3D oogschaduws”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.