Categorieën
Beauty Make-up

Nieuw: Rimmel voorjaarskleuren voor je lippen

Maak ons mooier en blijf zo lang als je kunt, please. Dat zijn de enige twee dingen die we vragen van lipstick en lipgloss is het niet? Rimmel komt met nieuwe kleurtjes die ons zeker mooier maken. En dat zo lang mogelijk bij je blijven? Dat is ook geen probleem. Wat willen we nog meer? 

rimmellip1

Rimmel heeft het voorjaar in zijn bol. En dat uit het merk met nieuwe kleurtjes. Eén nieuwe voorjaarskleur Rimmel lasting Finish Lipstick en twee nieuwe voorjaarskleuren Vinyl Gloss. In frisse rood-tinten die, laten we eerlijk zijn, ook in het najaar niet zouden misstaan. En doe eens gek, in de winter zullen we deze kleuren ook echt gaan dragen hoor.

rimmellip5

Natuurlijk kunnen de nieuwe kleuren niet ontkomen aan het testpanel van Femme Magazine. Ziet het er een beetje fatsoenlijk uit, blijft het lang zitten, hoe voelt het aan op de lippen? Enzovoort.

rimmellip2

De -oh yeah we love this color – Nr. 170 Alarm lipstick is gemakkelijk aan te brengen door het mooi naar de lippen gevormde stiftje. Het lijkt wel alsof het ín de lippen trekt, omdat de kleur zo vol is. Met deze lipstick krijg je het mooiste resultaat als je de lippen met een tissue afdept, de lipstick opnieuw aanbrengt en dat niet meer afdept. Dit is niet bij elke lipstick nodig, maar deze versie komt dan het aller mooiste tot zijn recht én hij blijft uren op je lippen zitten. Na een paar uur is het even schrikken, want omdat je de lipstick niet voelt zitten, lijkt het alsof hij je in de steek heeft gelaten. No worries, je spiegelbeeld zal je geruststellen.

rimmellip3

Maar weinig vrouwen die niet bewapend zijn met een Vinyl Gloss in hun handtas. Het glanzende laagje voor op je lippen bestaat natuurlijk al een tijdje. De naam 190 Pin Up is de juiste benaming voor de lip gloss in de bovenstaande afbeelding. Hij doet inderdaad denken aan de jaren ’50 pin up stijl. Een knalkleur die je lippen heerlijk sappig maakt. Het nadeel bij lip gloss blijft toch altijd dat je haren erin blijven hangen. En met eten blijft het toch wat minder goed zitten dan een lipstick.

rimmellip4

Van de drie nieuwkomers vonden we deze 330 Snog toch de minste kleur. Een oud-roze die in onze ogen nét wat teveel schittert. Het is de soort van gouden parelglans die het teveel maakt.

Alle drie de lip kleurtjes zijn voor €8,99 verkrijgbaar.

Q: Welke kleur vind jij het mooiste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.