Categorieën
Beauty Make-up

New in! – Zoeva Fresh Pink Blush Palette

Ik denk dat één van de vele zoektochten van mij toch wel die naar de ideale peachy en roze blush blijft, ik heb ze tot op heden nog niet helemaal gevonden. Zo heb ik er een heel aantal liggen die er vanuit het doosje op zich mooi en veelbelovend uitzien, maar op mijn gezicht tot niet helemaal het gewenste effect en resultaat geven. Nu ben ik sinds gister in het bezit van het prachtige Zoeva Fresh Pink Blush palette met maar liefst 10 roze blushes en moet er haast wel één zo’n mooi kleurtje tussenzitten, toch?

Zoeva’s Fresh Pink Blush Palette biedt maar liefst 10 roze getinte blushes met verschillende ondertonen en finishes waarmee je je wangen van een natural glow of een gezond ‘ik heb lekker een uurtje gewandeld’ blosje voorziet. Op de website van Zoeva is te lezen dat de blushes lekker zacht, makkelijk te blenden en enorm gepigmenteerd moeten zijn  en mooi in meerdere laagjes kunt opbouwen. Het palette is net als andere Zoeva palettes lekker stevig en mooi matzwart.

Bij het openen van het palette kon ik alleen maar wauw uitbrengen, wat een stuk voor stuk prachtige, intense roze kleuren! Er zitten er wel een aantal tussen die echt enorm knallend roze zijn maar wie weet waar je deze ooit nog eens bij kunt gebruiken, een Barbie look misschien?

De pans van het palette zijn echt heel fors en ik moet zegegn dat dat wel heel lekker werkt, je hebt in ieder geval voldoende ruimte om je kwast in te dippen. Al hoef je overigens niet heel erg je best te doen om voldoende kleur op je kwast te krijgen, want men wat zijn deze blushes gepigmenteerd!

De blushes zijn behalve uitstekend gepigmenteerd ook wel een beetje korrelig, dus je moet je kwast zeker wel goed aftikken voor je de kleur op je gezicht aanbrengt. Natuurlijk heb ik alle 10 de blushes ook voor je geswatched, je ziet ze hieronder:

Zoals je op de swatches ook wel kunt zien hebben de meeste blushes een mooie, glanzende finish en zijn er ook een aantal die heel veel kleine shimmertjes in zich hebben, echt heel mooi! Gelukkig zitten er ook wel een paar matte bij en dat vind ik persoonlijk wel prettig, want je hebt niet altijd zin in heel veel glans.

Hieronder enkele foto’s waarop ik verschillende blushes draag:

Met een vrij lichte huid als ik zijn deze felle kleurtjes niet allemaal even goed draagbaar, maar je kunt de kleur in principe wel zo opvallend of onopvallend opbouwen en aanbrengen als je wilt. Het palette is met deze roze knalkleurtjes trouwens ook wel erg mooi voor dames met een wat meer donkere huid. De kleur blush die ik op dit moment draag is een combinatie van de 1 en 8, allebei mooie lichtroze blushes met een beetje een peachy ondertoon wat resulteert in een niet heel opvallende lichtroze kleur.

Dit Zoeva blushpalette kost € 12,95 en dat lijkt veel, maar omgerekend komt dat op zo’n € 1,29 per kleur en dan valt het dus weer reuze mee, ook omdat de pans vrij groot zijn. Ik ben in ieder geval blij met dit mooie en veelzijdige palette!

Het Zoeva Fresh Pink Blush Palette is voor € 12,95 (exclusief  3,50 verzendkosten) te verkrijgen via www.zoeva

Q: Wat is jouw favoriete (kleur) blush op dit moment?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter

24 reacties op “New in! – Zoeva Fresh Pink Blush Palette”

Prachtig palette, alleen staan roze blushes niet echt charming bij mij.. Jij kan het heel goed hebben! Ik had vorig jaar het Sunkissed blush palette van Zoeva besteld, maar die pigmentatie viel mij erg tegen.. Gelukkig is de pigmentatie van dit palette wel prima!

chantal!

ik heb het net al tegen misslipgloss gezegd,
het was een vriendin die het zo lollig vond om nare berichtjes achter te laten op blogs, heeft ze ook al bij andere gedaan.

Ik ga maar weer eens, even overal verontschuldigen, ik was het nogmaals dus niet. excuses voor de nare gebeurtenis” van mn vriendin (linda)

zoiets zou ik zelf nooit doen!!

xx.

Beste Y,

Dank voor je berichtje, heel netjes en lief dat je namens je vriendin je verontschuldigingen aanbiedt maar dat zou ze natuurlijk zelf moeten doen.
Anyway, we vergeten het maar!

Groetjes,
Chantal

Erg mooie kleurtjes, maar ik vind ze iets té roze.

Trouwens dit artikel van Zoeva doet mij er plots aan herinneren hoe ik voor het eerst op jouw site ben beland! (Ik was op zoek naar reviews over de graphic eye liner van Zoeva, waardoor ik hier terechtkwam, en nooit meer ben weggegaan, haha!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.