Categorieën
Beauty Make-up

Nieuwe Catrice oogschaduws – 1x Absolute Eye Colour Quattro en 2x Absolute Eye Colour Mono

Ik gebruik ze niet bijster vaak, de kwaliteit is vaak wat wisselend en ook lang niet alle kleuren spreken me aan, maar de vernieuwing van het Catrice assortiment heeft een paar nieuwe Ultimate Eye Colours gebracht die ik toch móest proberen. May I introduce you een nieuw Absolute Eye Colour Quattro én twee nieuwe Absolute Eye Colour Mono’s!

De eerste nieuwkomeling die ik aan je ga laten zien is het 070 Mud Spencer & Coralle Hill Quattro met daarin drie natuurlijke en één knalkleurtje. Wat moet je nou in godsnaam met zo’n koraalroze oogschaduw zou je misschien denken, maar ik vind het juist wel leuk dat Catrice het niet té veilig heeft gehouden en een vrolijke twist aan dit paletje gegeven heeft.

Zoals ik al zei verschilt de kwaliteit van de Catrice oogschaduws een beetje, maar laat me je geruststellen: deze doet het prima. De oogschaduws zijn lekker zacht, geven voldoende kleur, hebben een mooie glans, op de koraalroze na dan, die is mat. Ik heb al helemaal zin in het maken van een look met de mooie bruine en gouden oogschaduw(s) en dan misschien wel een koraalroze lijntje boven of onder mijn ogen!

Dan zijn er natuurlijk ook weer een aantal nieuwe mono’s, waaronder de 640 Don’t Touch My Mosserati! en 650 Petrol Shop Boys. Net als in mijn kleding wil ik ook in mijn make-up niet altijd maar voor ‘veilig’ bruin en zwart kiezen, dus ging ik voor deze mosgroene en petrolblauwe beauties.

Beide oogschaduws hebben een verschillende finish, zo is de donkergroene lekker shimmery en shiny en heeft de matte petrolblauwe ook wel a touch of shimmer, maar heel subtiel. Best wel heel héél subtiel eigenlijk  want in de swatch zijn jammer genoeg weinig tot geen glitters te bespeuren.

IMG_1572Ook de pigmentatie van deze twee mono’s is eigenlijk uitstekend, er valt weinig over te klagen. De blauwe matte kleur is wel wat stroef maar geeft alsnog een goede, aanwezige hoeveelheid kleur dus da’s niet zo’n ramp. Ja, dit zijn zeker leuke aanwinsten voor mijn oogschaduwstash!

De Catrice Absolute Eye Colour Quattro’s zijn voor € 4,59 en de mono’s voor € 2,89 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Q: Wat vind je van deze drie nieuwe oogschaduws van Catrice? Gebruik jij de Absolute Eye Colour oogschaduws vaak?

35 reacties op “Nieuwe Catrice oogschaduws – 1x Absolute Eye Colour Quattro en 2x Absolute Eye Colour Mono”

Don’t Touch My Mosserati! wil ik zeker zelf ook nog halen, dat is echt een uniek kleurtje zeg! Zoiets vind je echt niet vaak, of je moet al erg goed zoeken. Topkwaliteit ook, you go Catrice! 😀

Lichtblauw vind ik zo een verschrikkelijke lelijke kleur voor op de ogen xd dat eerste palletje vind ik dan weer wel heel erg mooi! bruine tinten voor de ogen en het roze zou ik aanbrengen als blush ;D leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.