Categorieën
Nagels

Pupa Crazy Crystals

Door Alette  Op nagelgebied hebben we al een hoop voorbij zien komen: caviar nails, velvet nails, crackle nagellak, noem het maar op. Vandaag heb ik voor jullie weer een nieuwigheidje op het gebied van nagellak, de Crazy Cristals van Pupa.


De Crazy Crytstals van Pupa komen in een setje waarin een nagellak zit, een potje met de kristallen en een kwastje.

Het setje dat ik mocht testen heeft de kleur 010 Urban Purple.

Ik begon met het aanbrengen van de nagellak. Hier zie je het resultaat na één laagje. De kleur vind ik heel erg mooi en de dekking is ook goed te noemen. Het lakken van dit lakje gaat soepel en makkelijk. Mocht het kristallen effect niks zijn, dan is dit lakje in ieder geval een succes.

Na het eerste laagje nagellak is het de bedoeling dat je nagel voor nagel een tweede laagje aanbrengt en de kristallen er overheen strooit. Deze druk je aan met het borsteltje, waarna je manicure na vijftien minuten drogen klaar is.

Het effect is een soort liquid sand plus, als ik het zo even mag noemen. Op je nagels zit nog meer een laagje als met de liquid sand lakjes. De paars met zilveren kleur vind ik best mooi, maar of ik ook fan ben van deze grove ‘zand’ look weet ik nog niet.

Wel weet ik dat ik deze nagellak heel vervelend aan vind voelen. Elke keer als ik langs mijn kleding komt, blijft dit een beetje hangen en als ik mijn nagels aanraak voelt het ook heel vervelend. Zo vervelend, dat ik de creatie er na een paar uur heb afgehaald. Helaas kan ik daarom niks zeggen over de houdbaarheid. Voor mij was het in ieder geval niet lang houdbaar…

De Pupa Crazy Crystals setjes zijn voor € 14,95 verkrijgbaar bij Unique Skin

Liefs, Alette

 – Alette schrijft eens per week voor By Sjanty en daarnaast dagelijks op blissfulbeauty.nl –

27 reacties op “Pupa Crazy Crystals”

Jammer dat het aan kleding blijft hangen.
Het is wel een heel goed merk en ze hebben geweldige make-up.
Is het niet mooi en egaal als je er een topcoat overheen zou doen?
Misschien blijft het dan niet hangen.

Fijne dag…..

Xoxo

Ik vind het erg echt heel tof uitzien maar ik vraag me inderdaad af of het echt zo praktisch is. Theorie is leuk, de praktijk wat minder….
in de zin ‘Op je nagels zit nog meer een laagje als met de liquid sand lakjes’ moet het trouwens ‘dan’ zijn (ipv ‘als’).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.