Categorieën
Beauty Make-up

Models Own Lip Stix

Het Engelse merk Models Own zullen de meeste van ons kennen van de superleuke en bijzondere nagellakken, maar naast kleurtjes voor de nagels biedt Models Own ook heel veel leuks voor de ogen, wangen en lippen. Helemaal nieuw in het Models Own assortiment zijn een achttal Lip Stix, oftewel superfijne chunky lippenbalsems die ook nog eens lekker veel kleur geven!


De Models Own Lip Stix zijn superzachte en supervoedende chunky lippenbalsems die je lippen een mooi kleurtje geven. De Lip Stix liggen met het brede formaat superfijn in de hand en als de punt bijna op is draai je deze aan de onderkant heel makkelijk een stukje verder omhoog. Een soort Clinique Chubby Sticks maar dan de helft goedkoper!

Het Models Own Lip Stix assortiment biedt voor ieder wat wils: van subtiel nude tot knallend Barbieroze en van vlammend rood tot zacht oudroze. Bij dergelijke lippenbalsems verwacht ik nooit superveel kleur maar deze Lip Stix hebben me echt weten te verrassen; ze doen qua pigmentatie namelijk echt niet onder voor een lipstick!

Aan de glanzende punten is het al een beetje af te zien: de Lip Stix zijn zo zacht als boter, glijden supersmooth over je lippen en maken ze zo zacht als zijde. Qua houdbaarheid zijn ze ook nog eens helemaal niet te vergelijken met een balsem want de kleuren zijn ook nog eens best longlasting te noemen. Zelf ben ik helemaal verliefd op de Raspberry Cool en de Pretty Pink, wat een heerlijk (zomerse) kleurtjes zijn dat!

De Models Own Lip Stix zijn voor € 7,95 per stuk verkrijgbaar bij The Make Up Spot.

Q: Wat vind je zo op het eerste gezicht van deze nieuwe Lip Stix?

21 reacties op “Models Own Lip Stix”

Gaaf! Zien er mooi uit. Maar die apricot…. God hóe licht van huidskleur moet je zijn om dat niet tipp-ex achtig er uit te laten zien…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.