Categorieën
Beauty

Model Mirror

Make-up spiegeltjes heb je natuurlijk in ontelbaar soorten, maten en kleuren, maar een spiegeltje met lampjes waarmee je je make-up ook in een donkere omgeving kunt bijwerken had ik dan nog niet!

De Model Mirror is ontworpen om je make-up in het donker bij te werken en bevat 8 ingebouwde LED lampjes die met 1 simpele druk op de knop een behoorlijke hoeveelheid licht bijschijnt. De Model Mirror komt in een mooi zwart doosje met op de achterkant wat praktische info over hoe het spiegeltje werkt.

Behalve aan de lampjes is ook aan de vormgeving van de Model Mirror veel aandacht besteedt. Er zijn verschillende originele en zowel opvallende als minder opvallende varianten om uit te kiezen zoals onder de zwarte Back to Black, de lichtroze Sent from Above, de turquoise Portrait met daarop een gouden spiegeltje, de zwarte Good as Gold met gouden kiss lips, de zwarte Excuse Moi met wit opschrift en de knalroze met paarse Lush Leopard die ik in mijn bezit heb.

Het spiegeltje zit ook in het doosje goed stevig verpakt zodat het tijdens verzending niet kan beschadigen.

Bijhet spiegeltje krijg je een mooi zacht en zwart luxe koordzakje geleverd zodat je je spiegeltje zorgeloos overal mee naartoe kunt nemen en bovendien staat het ook nog eens lekker chique!

Dan meer over het spiegeltje zelf; het heeft een vrij groot formaat (10.8 x 8 x 1.1 centimeter) en heeft twee spiegeltjes waarbij de bovenste 2 keer vergroting geeft. Zonder het licht aan te zetten zie je op het bovenste spiegeltje al duidelijk de LED-lichtjes zitten die echt het gevoel van een theaterspiegel geven. Je schakelt de lichtjes in door het knopje rechts aan de bovenkant van het spiegeltje in te drukken.

Als je het knopje indrukt geeft het spiegeltje een behoorlijk felle hoeveelheid licht waarmee je je make-up prima kunt bijwerken in het donker. Het geeft ook wel een heel grappig effect en wanneer je het spiegeltje in een openbare ruimte gebruikt heb je kans dat je wel wat bekijks zult hebben, want veel mensen hebben nog niet vaak een spiegeltje met lampjes gezien. Je moet overigens wel een beetje oppassen dat je niet té lang in de lampjes kijkt en jezelf niet verblindt, want ze zijn behoorlijk fel!

Dit spiegeltje maakt het wel heel verleidelijk om je make-up bijna iedere 5 minuten te gaan checken, want het is natuurlijk geen straf om deze in de club, trein, auto of op het terras steeds even tevoorschijn te halen!

Bij elke Model Mirror wordt standaard een batterij meegeleverd die bij normaal gebruik gemiddeld 6 maanden mee gaat. Ik vind de Model Mirror echt een heel leuk en origineel spiegeltje en vooral deze booming knalroze Lush Leopard! Veel meiden zullen de prijs van € 21,95 (exclusief verzendkosten) wellicht wat aan de hoge kant vinden, maar aan de andere kant krijg je daar een wel heel bijzonder spiegeltje voor waar je in tegenstelling tot goedkope ‘wegwerp’ spiegeltjes waarschijnlijk wel een hele tijd mee zult doen.

By Sjanty vindt dit product:

De Model Mirror is voor € 21,95 (exclusief verzendkosten) te bestellen via www.hetcosmeticahuis.nl

8 reacties op “Model Mirror”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.